“Seviyorsan Git Ayrıl Bence”

Yılın en komik ve iddialı tiyatro oyunlarından biri olan ‘Seviyorsan Git Ayrıl Bence’ 21 Ocak Cuma günü Ted Afyon Koleji sahnesinde Afyonlularla buluşacak. İrfan Kangı, Orçuk Kaptan ve Selen Görgüzel Alkan’ın oynadıkları harika bir komedi.

Afyon’a özel tiyatroyu sevdiren adam Ömer Mazi yeni oyunlar getirmeye devam ediyor. Altan Erkekli, Veysel Diker, Oya Başar, Begüm Birgören, Nedim Saban, Melek Baykal, Suna Keskin, Yosi Mizrahi, Şebnem Özinal, Nurseli İdiz, Nergiz Kumbasar ve Kimya Gökçe Aytaç, Hakan Bulut, Eray Yasin Işık ve Erdem Baş, Ersin Korkut’tan sonra şimdide 21 Ocak’ta Seviyorsan Git Ayrıl Bence oyunu ile Selen Görgüzel Alkan, İrfan Kangı ve Orçun Kaptan Afyon’da olacak.

Bu güne kadar 32 tiyatro oyunu, bir birinden ünlü 155 oyuncu binden fazla tiyatro izleyicisi ile buluşturduk diyen Mazi, “Biz yola çıkarken ‘Afyon daha iyisini hak ediyor’ demiştik. Bu sözümüzde durmak için Afyon’un bir kültür ve sanat şehri olması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yeni oyun anlaşmalarımız yapıldı ve şimdiden gelecek sezon için ön görüşmelere başladık. Yine en komik oyunları, ünlü oyuncuları Afyonlularla buluşturmak için çalışıyoruz” dedi.

Seviyorsan Git Ayrıl Bence

Boşanmak üzere olan bir çiftin son buluşmasında neler yaşanabilir? Ya bu son buluşulan yer aslında ilk buluşulan yer ise? Geçmişi masaya yatırmayı düşünen Ayhan ve Özlem çifti krizantem çay bahçesinin masasını seçince ortaya eğlenceli bir sonuç çıkar mı? Her aşk biraz Komiktir, Arabesk Müzikali, Kadın Kafası ve Emlakçıyı Beklerken oyunlarının yazarı İrfan Kangı’dan bu kez boşanmayı düşünen çiftlerin gerçekte nasıl davranması gerektiğini eğlenceli bir dille anlatan tek perdelik bir komedi oyunu olan ‘Seviyorsan Git Ayrıl Bence’ hepimizin bir şekilde şahit olduğu aile içi uyuşmazlıkları sahneye taşıyor. Tüm bu hesaplaşma içinde adeta seyircinin tarafsız bir hakem gibi temsilini yapan eğlenceli bir garsonun da olaylara dahil olması ile 90 dakikalık eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

155 tiyatro ve sinema sanatçısını Afyon’a getirdiklerini belirten Ömer Mazi, “Afyon için çok daha büyük planlarımız var. Ancak birkaç sponsor ve destekçi ile biletini alan dostlarımızdan başka kimse olmadığı için şimdilik tiyatrolarla devam ediyoruz. Bura da özellikle teşekkür edilmesi gereken isimler var. Birincisi 2018’den bu güne kadar TED Afyon Kolejinin kapılarını ardına kadar açıp oyunlarımızın sahnelenmesini sağlayan Dr. Mustafa Enis Arabacı ve TED Afyon Koleji yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederim. 3 yıldır oyuncularımızın konaklama sponsorluğunu yapan Aforia Termale ve Yasin Kınacı’ya teşekkür ederim. Bundan sonra destekçilerimiz arasına katılan Ahmet İpek sucuklarına teşekkür ederim. En büyük teşekkür her oyunda biletini alarak salonları dolduran kıymetli tiyatro izleyicisine. Yeni yılla birlikte harika oyunlarla gösteri devam edecek” dedi.

Editör: Haber Merkezi