Sevgi ve barış diliyoruz

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak bir mesaj yayınlayarak halkımızın yeni yılını kutladı.

2017 yılında ülkemizde ve Türk-İslam dünyasında üzüntü verici gelişmeler yaşandığına dikkat çeken Parsak, “Temennimiz 2018 yılında bu olayların tekrar yaşanmamasıdır. İnşallah mutlu ve huzurlu bir yıl geçiririz” dedi.

Yeni yıla girmemiz nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak Türk-İslam dünyasına sevgi ve barış getirmesini diledi.

2017 yılında hem ülkemizde hem de Türk-İslam dünyasında üzüntü verici gelişmeler yaşandığını ifade eden Parsak, “İç ve dış mihrakların, ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğine kast etmeye çalışan hain odakların, barış ve huzurumuzu bozmaya yönelik saldırılarını en üst seviyeye taşıdığı 2017 yılında, millet olarak barış ve kardeşliğimizden asla taviz vermeyeceğimizi tüm dünyaya bir kez daha haykırdık. Şer odaklarına karşı mücadelemizin kararlılıkla sürdüğü bir süreçte, sevinçleri ve hüzünleriyle, acı ve tatlı anılarıyla geride bıraktığımız bir yılın ardından, 2018 yılına yeni umutlarla girmenin heyecanını ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Acılar paylaştıkça azalır, sevinç ve mutluluklar ise paylaştıkça artar. Bizler, millet olarak bu bilinçle hareket ederek, acılarımızı paylaşarak azaltacak, sevinç ve mutluluğumuzu da paylaşarak arttırmaya devam edeceğiz.” dedi.

İSLAM DÜNYASI GÖZYAŞI DÖKÜYOR

Yine İslam dünyasında terör ve gözyaşının giderek arttığını söyleyen Parsak, “Maalesef İslam ülkeleri arasında ayrışma her geçen gün artmaktadır. Emperyalist ülkeler İslam dünyasını karıştırmak için elinden geleni yapmaktadır. İnşallah yeni yılda bu göz yaşı dinecektir” dedi.

Parsak tüm olumsuz gelişmelere rağmen yeni yıla umutlarla girdiklerini söyleyerek, Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin ve Türk-İslam dünyasının yeni yılını kutladı.

Editör: Haber Merkezi