Servis minibüsünün çarptığı 6 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

Afyonkarahisar’da 6 yaşındaki çocuk, evlerinin önünde indiği okul servisinin altında kalarak hayatını kaybetti. Kızlarının servisin altında kaldığını öğrenen anne ve baba ise fenalık geçirdi. 
  Kaza, Dörtyol Mahallesi'nde TOKİ lojmanlarının bulunduğu bölgede meydana geldi. İddialara göre, O.Ö. yönetimindeki 03 S 0341 plakalı okul servis minibüsü, öğlen saatlerinde Selçuklu İlköğretim Okulundaki çocukları aldıktan sonra evlerine götürmeye başladı. Servis aracında bulunan ve TOKİ lojmanlarında oturan 1. sınıf öğrencisi Berra Yıldırım (6), oturduğu binaya gelince servis aracından inerek karşıya geçmek istedi. Bu sırada iddialara göre servis şoförü aracın önünden geçen küçük kızı göremeyerek kızın üzerinden geçti. Sesler üzerine aracı durdurarak aşağı inen servis şoförü, minibüsün altına baktığında korkunç manzara ile karşılaştı. Olayın ardından ihbar üzerine hızla olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri küçük kızın hayatını kaybettiğini belirlerken, yine ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri servis aracının şoförü O.Ö.’yü gözaltına aldı.
 
  “Benim yavrumu göstermediniz”
  Kazadan kısa bir süre sonra olay yerine gelen küçük kızın babası İrfan Yıldırım ve annesi ise sinir krizleri geçirdi. Kızının ölüm haberini alan baba İrfan Yıldırım, binanın girişindeki merdivenlere yığılıp kalarak, “Oy anam oy” diye feryat etti. Babanın koluna giren sivil polis ve yakınları acılı babayı sakinleştirmeye çalışarak ambulansa götürdüler. Anne ise binanın merdivenlerinden inerken gözyaşları içerisinde, “Yavrumu göstermediniz, benim yavrum nerede” diyerek feryat etti. Sinir krizleri geçiren anne ve baba ambulansla hastaneye kaldırıldı.
  Bindiği okul servisinin altında kalarak hayatını kaybeden küçük kızın cenazesi, yapılan incelemelerin ardından otopsi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesine götürüldü. Küçük kızın cansız bedeni, bir vincin minibüsü halat yardımı ile kaldırması ile aracın altından çıkarıldı. Olayla ilgili polis tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor. 
 
Editör: Haber Merkezi