Serteser’e teşekkür ziyareti

Afyonkarahisar Down Sendromu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatma Mert, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

Afyonkarahisar Down Sendromu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatma Mert, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret ederek Dernek’in sürdürdüğü projeye verilen destek dolayısıyla teşekkür etti.

Mert, “ATSO Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hüsnü Serteser ve ATSO Yönetim Kurulu, DownRestaurant-Cafe, Eğitim ve Sanat Evi projemize maddi ve manevi olarak destek olmuştur. Sayın Başkanımız Serteser ve Yönetim Kurulu’na çok teşekkür ederiz” dedi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de downsendromlu bireylerin istihdam edildiği DownRestaurant-Cafe, Eğitim ve Sanat Evi projesinin son derece önemli olduğunun altını çizdi.

Afyonkarahisar Down Sendromu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatma Mert, ziyaretin ardından ATSO Yönetim Kurulu BaşkanıSerteser’e teşekkür plaketi takdim etti.

Editör: Haber Merkezi