Serteser’e Tebrik Ziyaretleri

Afyonkarahisar’da gıda sektörü ile iştigal eden iş insanları Mehmet Siper, Hüseyin Türkmen, Fikret Bicil, Hasan Ülfet ile Murat Uyar, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret ederek üst üste 4’üncü kez ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilmesi dolayısıyla kutladı. Serteser, ziyaret dolayısıyla Siper, Türkmen, Bicil, Ülfet ve Uyar’a teşekkür etti.

HALK BANKASI’NDAN SERTESER’E “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

Halk Bankası Eskişehir Bölge Koordinatörü Mükremin Gönül, Afyonkarahisar Şube Müdürü Birkan Meydan, Kredi Tahsis Bölüm Müdürü Burak Ergün, Pazarlama Müdürü Mehmet Ali Gümüş ile KOBİ Pazarlama Uzmanı Esat Mahmut Kavlak, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Halk Bankası heyeti, üst üste 4’üncü dönem ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Serteser’i kutladı ve başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Serteser, ziyaret dolayısıyla Halk Bankası heyetine teşekkür etti.


 

TAŞ OCAĞI STRATEJİSTİ PANDOLFİ’DEN SERTESER’E ZİYARET

İtalya’da faaliyetlerini sürdüren Pandolfi Mühendislik Firması Taş Ocağı Stratejisti Orlando Pandolfi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Afyon Kocatepe Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Sedat Büyüksağiş’in de yer aldığı ziyarette Pandolfi, Afyonkarahisar’ın doğaltaşta önde gelen şehirler arasında bulunduğunu belirtti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de Pandolfi’nin Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın sürdürdüğü AB destekli Mermer Sektöründe İş Sağlığı Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi’ne verdiği destek dolayısıyla teşekkür etti. Ziyaret sonunda Serteser, Pandolfi’ye mermerden yapılmış saat-gemi hediye etti.

VAKIFBANK’TAN SERTESER’E TEBRİK ZİYARETİ

Vakıfbank Eskişehir Bölge Müdürü Yunus Ayten, Afyonkarahisar Şube Müdürü Seyhan Kurt, Müdür Yardımcıları Mustafa Alkan ve Mustafa Emre Gün, Organize Sanayi Şube Müdürü Osman Görkem Çoban, Kocatepe Şube Müdürü Alper Coşgun ile Eskişehir Bölge Müdürlüğü Personelleri Serkan Bayrak, Murat Kocaağa ve Ali Tansu Güler; Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Serteser, ziyaret dolayısıyla Vakıfbank heyetine teşekkür etti.

OTO GALERİCİLERDEN SERTESER’E TEBRİK

Afyonkarahisar’da oto galeri sahipleri olan Suat Atıcı, Mevlüt Kavak ve Mehmet Özen, üst üste 4’üncü dönem Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Atıcı, Kavak ve Özen, Serteser’i tebrik etti. Serteser, ziyaret dolayısıyla Atıcı, Kavak ve Özen’e teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi