Serteser’e Tebrik Ziyaretleri

QNB Finansbank Afyonkarahisar Şube Müdürü Barış Gölgeli ve Portföy Yöneticisi Semra Çakır, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Gölgeli ve Çakır, üst üste 4’üncü dönem ATSO Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Serteser’i tebrik ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

Mert, Serteser’i Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Down Sendromu Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Fatma Mert, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Mert, down sendromlu çocuklar tarafından hazırlanan hediyeyi Serteser’e takdim etti. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ziyaret ve hediye dolayısıyla teşekkür ederek Afyonkarahisar Down Sendromu Yardımlaşma Dayanışma Derneği’nin çalışmalarında başarılar diledi.

Dünya Şampiyonu Sporcu, Serteser’i Ziyaret Etti

Antalya’da 14-23 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Dünya Şampiyonu olan Afyonkarahisarlı Milli Sporcu Gülçin Çaylan, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Serteser, Çaylan’ı kutladı ve başarılarının devamını diledi. Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi