Serteser’e Tebrik Ziyaretleri

İş insanları Murat Bilgici, Şahin Karasungur ve İsmail Güleçyüz, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Bilgici, Karasungur ve Güleçyüz, ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na üst üste 4’üncü kez seçilen Serteser’i tebrik ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

TEBRİK ZİYARETİ

Phora Hayvan Sağlığı Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özdemir, Departman Müdürü Sıtkı Kandır ile Teknik Satış Müdürü Dilek Barlas, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’i ziyaret etti. Şirket heyeti, Çelikten’i tebrik ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek şirket heyetine Afyonkarahisar’daki üretim ve yatırım potansiyeli hakkında bilgi verdi.

Tebrik Ziyareti

İş insanı Resul Araç, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Araç, ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na üst üste 4’üncü kez seçilen Serteser’i tebrik ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi