Serteser’e Icıvıltech 2019 daveti

23-25 Ekim 2019 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenecek olan Uluslararası İnşaat Mühendisliği ve Teknolojisinde Yenilikler Sempozyumu Düzenleme Komitesi Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Akbulut, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından 23-25 Ekim 2019 tarihleri arasında İkbal Termal Otel’de Uluslararası İnşaat Mühendisliği ve Teknolojisinde Yenilikler Sempozyumu (ICIVILTECH 2019) düzenlenecek.

Sempozyum Düzenleme Komitesi Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Akbulut, Sempozyum’un Onur Kurulu’nda yer alan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Akbulut, “Sempozyumda İnşaat Mühendisliği alanındaki araştırmacıların, mühendislerin ve sektör temsilcilerin bir araya gelmesi, İnşaat Mühendisliği alanındaki son gelişmelerle ilgili sözlü ve poster sunumların yapılması, fikir alışverişinin sağlanması ve yeni işbirliklerinin oluşması amaçlanıyor. Uluslararası katılımcıların da yer alacağı bu Sempozyum’da sizi görmekten mutluluk duyacağız” dedi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Sertesernazik davetlerinden dolayı heyete teşekkür etti. Serteser, bu Sempozyum’un Afyonkarahisar için son derece önemli olduğunu, inşaat sektörünün dikkatinin bu Sempozyum’da yoğunlaşacağına inandığını belirtti.

Ziyarette Doç. Dr. Gökhan Görhan, Doç. Dr. Cahit Gürer, Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Kürklü, Öğr. Grv. Süleyman Gücek hazır bulundu

Editör: Haber Merkezi