Serteser’e “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri

Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yıldız, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Gökhan Görhan ve Dr. Öğr. Üyesi Senem Güner, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Serteser, ziyaret dolayısıyla Yıldız, Görhan ve Güner’e teşekkür etti.

Tebrik Ziyareti

İş insanları Mucip Karakol ve Mehmet Karakol, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret ederek 4’üncü dönem üst üste bu göreve seçilmesi dolayısıyla kutladı.

Serteser, Mucip Karakol ve Mehmet Karakol’a ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

Tebrik Ziyareti

Afyonkarahisar’da uzun yıllar boyunca İl Dernekler Müdürü ve İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Ahmet Nuri Gök, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Gök, Serteser’in başarılı çalışmalarının bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğine inandığını belirtti.

Serteser, Gök’e ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

Tebrik Ziyareti

Emin Güvenlik Eğitim Hizmetleri Sahibi ve Genel Koordinatörü Bilal Sazan, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Sazan, üst üste 4’üncü kez ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Serteser’i tebrik etti ve başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Serteser, Sazan’a ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

Tebrik Ziyareti

TOBB Afyonkarahisar Oda-Borsa Akademik Danışmanı, Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cantürk Kayahan ile AKÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülsüm Gürler Hazman, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Kayahan ve Hazman, üst üste 4’üncü kez ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Serteser’i tebrik etti ve “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Serteser, Kayahan ve Hazman’a ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

Tebrik Ziyareti

Ecz. Turhan Çoban ve Orhangazi Mahalle Muhtarı Nihat Aydın, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Çoban ve Aydın, üst üste dördüncü kez ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Serteser’i tebrik etti ve “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Serteser, Çoban ve Aydın’a teşekkür etti.

TEB’den Tebrik Ziyareti

Türk Ekonomi Bankası Afyon Şube Müdürü Şerife Aydoğuş ile KOBİ Portföy Yöneticisi

Burçe Demirdöğen, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Aydoğuş ile Demirdöğen, üst üste 4’üncü kez ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Serteser’i tebrik etti.

Serteser, ziyaret dolayısıyla Aydoğuş ve Demirdöğen’e teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi