Serteser’den Teşekkür Mesajı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO’nun Büyük Taarruz ve Büyük Zafer’in 100. yıldönümü etkinlik takvimi kapsamında düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Anıtkabir ziyaretleri dolayısıyla teşekkür mesajı yayımladı.

Serteser, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız olarak Büyük Taarruz ve Büyük Zafer’in 100. yıldönümünde birçok etkinliğe imza atacağımızı açıklamıştık. Bu çerçevede Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ettik. Sayın Başkanımız Hisarcıklıoğlu, her zamanki nezaket ve misafirperverliği ile bizleri ağırladı, konuşmasında da şahsımı onurlandırdı. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca TOBB Başkan Danışmanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Kudbettin Arzu ile TOBB Genel İdare Kurulu Üyesi Şadan Eren ve Birliğimiz’in personeline de bizlere eşlik etmeleri dolayısıyla teşekkür ediyorum.

Anıtkabir ziyaretimiz de Odamız için tarihi önemdeydi. Odamız, ilk kez bize özel bir törenle Anıtkabir’de çelenk sundu; ardından da Şeref Defteri’nde yerimizi aldık. Anıtkabir ziyaretimizi kararlaştırdığımız günden itibaren yanımızda olan ve ziyaretimizde de bizi yalnız bırakmayan gazeteci-yazar Murat Akarçay’a, ziyaretimizde bizlere personeli ile yardımcı olan Anıtkabir Müze Komutanımız Öğ. Albay. Kasım Mehmet Teke’ye, ayrıca ziyaretimizin planlanması ve icrasında bizlere destek veren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz’e teşekkür ediyorum.

Ziyaretlerimizi okuyucularla buluşturan gazetelerimize, televizyon kanallarımıza ve internet medyamıza teşekkür ediyorum.

Bu ziyaretlerimizde bizleri yalnız bırakmayan Meclis Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri Başkanlarımız ve İcra Komiteleri Üyelerimiz ile Meslek Komiteleri Başkanlarımız’a özellikle teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile Büyük Taarruz ve Büyük Zafer’in mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm kahramanlarımızı saygı, sevgi ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun.”

Editör: Haber Merkezi