Serteser Ve Tanyeri’nden Anlamlı Ziyaret

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Erkan Tanyeri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi. Serteser ve Tanyeri, 2004’te meydana gelen iş kazasında şehit olan sivil memur Arif Gönül’ün annesi Fatma Gönül’ü, Şırnak kırsalında operasyon dönüşünde askeri aracın uçuruma yuvarlanması sırasında yaralanan Gazi Jandarma Uzman Çavuş Emre Birgül’ü, Şırnak-Van karayolunda bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Yunus Çiçek’in annesi Havva Çiçek ve babası Yılmaz Çiçek’i evlerinde ziyaret etti.

Ziyaretlerde ailelerle sohbet eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Şehit ve gazilerimiz, ülkemiz için canlarını hiçe saymış ve çok önemli mertebelere erişmişlerdir. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin başımızın üzerinde yeri vardır. Her zaman yanınızdayız” dedi.

Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Erkan Tanyeri de şehit yakınları ve gaziler ile bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi

Editör: Haber Merkezi