ŞENOL: “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ!”
 
Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Nizamettin ŞENOL, yazılı basın açıklamasında:
 
Akşam saatlerinde adliye binası yakınlarında patlatılan bomba ve devamında çıkan çatışmada iki hain öldürülmüş, bir polisimiz ile bir adliye çalışanımız şehit olmuş, ikisi polis 7 kişi ise yaralanmıştır. 
Milletimizin birlik ve beraberliğine kast edenlerin kirli oyunları hız kesmeden devam etmektedir. Bölgemizde yaşanan şiddet, kan ve gözyaşını ülke sınırlarımız içine taşımak isteyenlere verilecek cevap bir ve beraber olmaktır. 
Anadolu coğrafyasında bin yıldır yaşayan Türk milleti bu sinsi tezgahları alt edecek, barış ve kardeşlik içerisinde bu topraklarda yaşamaya devam edecektir. 
Anlaşılan o ki, terör tüm dünyada ve Türkiye’de 2017 yılında da rahat durmayacaktır. Bu nedenle milletimiz her türlü tehlikeye karşı uyanık olmalıdır.
Türkiye Kamu-Sen camiası olarak İzmir’de yaşanan bu kalleş saldırıyı lanetliyor, şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Allah vatanımızı ve milletimizi her türlü tehlikeden korusun.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur
 

 
 
Editör: Haber Merkezi