Şenol, “1 Mayıs’ta çalışma hayatının sorunları konuşulmalı”

Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri KoluKamu Çalışanları Sendikası Afyonkarahisar Şubesi başkanı Nizamettin Şenol’un yazılı açıklaması

Türkiye Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilciliği olarak 25 ilden gelecek arkadaşlarımızla, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde Eskişehir'de olacağız, Atatürk Bulvarı Migros karşısında saat 11:00'da toplanarak, Odun Pazarı Meydanına yürüyeceğiz.

1 Mayıs, ülkede kargaşa, terör yaratma günü değil, çalışma hayatının tüm problemlerinin gündeme geldiği bir gün olarak kutlanmalıdır. Kadrosuz, güvencesiz çalışmanın, neredeyse, asıl istihdam biçimi haline getirilmek istendiği, işsizliğin %13'e yükseldiği, gelir dağılımı adaletinin sağlanamadığı, yandaş kadrolar oluşturmak için her türlü gayri ahlaki ve hukuki mevzuatın çıkarıldığı ülkemizde, bu uygulamalara sessiz kalınamaz.

Türkiye Kamu-Sen, 1 Mayıs'ı adına uygun olarak kutlama azim ve kararındadır. Afyonkarahisar’dan Eskişehir’e hareketimiz 01.05.2017 Pazartesi günü saat 08:00 da tren istasyonunun yanındaki alandan olacaktır. Tüm Kamu çalışanlarını Eskişehir Odun Pazarı Meydanında 1 Mayısı birlikte kutlamaya davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

27.04.2017 Nizamettin ŞENOL

Türk Eğitim -Sen Şube Başkanı

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi

Editör: Haber Merkezi