Şenel, ilimizin turizm potansiyelini anlattı

Türsab Dumlupınar BTK Başkanı Bilal Şenel Türsab Tv de bütün acentalara ve turizm camiasına Turizmde Bölgesel Sohbetler Programında bölgemizin turizm potansiyellerini anlatma fırsatı buldu. İlimizde gerçekleşen festivallerden kısa dönemde gerçekleşecek olan gastronomi festivaline tüm acentaları davet etti. Frigya’daki balon uçuşlarından, Termal Turizm,Sağlık Turizmi ,Gastronomi-Gastronomi Evi , Kültür,Spor,İnanç, Sandıklı Akdağ Karavan turizmin de bölgemizin nasıl geliştiğine dair açıklamalarda bulundu. Tüm Türkiye’den yurtiçi yurtdışı turist getiren acentalara portföylerini Afyon’a yönlendirmeleri için davete bulunarak Türkiye’nin en mutlu ve en güvenli şehrimizden misafirlerin mutlu ayrılacaklarını söyledi.

2-4 Nisan 2021 de ilimizde gerçekleşen Gizemli Şehir Afyonkarahisar sloganıyla gerçekleşen info programı sonrası bölgemize tur yapmaya başlayan acentalar olduğunu bu programın meyveleri almaya başladıklarını da ifade etti. Konu ile ilgili program koordinatörü Türsab Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Soner Bacaksız ‘da Afyon’un gelip geçerken uğranacak yer değil de şehrin doğasıyla tarihiyle termaliyle gastronomisiyle her yönüyle yaşanması gereken bir yer olduğunu, turizme inanan bir vali ve etrafında kenetlenen bir şehir gördüğünü söyleyerek ilimiz ile ilgili güzel fikirlerini ileterek herkesi bölgemize davet etti.

Bölgemize bağlı Manisa ve Uşak illerindeki turizm potansiyeli de anlatan Bilal Şenel ; Uşak’da Ulubey Kanyonundan tutunda Blandrus Antik kentte kadar, Manisa’da ise Şehzadeler şehri olmasından dolayı Muradiye Camisiyle, ağlayan kayalarıyla ,Spil dağı ile ilgili de açıklamalarda bulunmuştur.

TÜRSAB (TÜRKİYE SEYAHAT ACENTALAR BİRLİĞİ)

Dumlupınar Bölge Temsil Kurulu

Bilal ŞENEL

Başkan

Editör: Haber Merkezi