Semt polikliniği, acemi birliği ve havaalanı müjdesi

31 Mart seçimleri için saha çalışmaları çerçevesinde Sahipata mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, acemi birliği, semt polikliniği ve havaalanı müjdesi verdi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek Sahipata mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Sohbet ortamında yapılacak olan toplantı, vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle mahalle mitingine dönüştü.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Sahipata Mahallesi kapalı semt pazarında ki programa AK Parti milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve çok sayıda partili katıldı. Sahipata Mahallesine Mehmet Zeybek’in geldiğini duyan yüzlerce vatandaş kapalı semt pazarında toplandı. Zeybek, mahalle sakinlerine belediye meclisi üye ve adaylarını tanıttı. Zeybek, her meslek gruplarından birer kişi belirlediklerini ve mesleklerinde tanınmış itibarlı kişilerden seçmeye özen gösterdiğini kaydetti.

“PARTİLİ AYRIMI YAPMAYACAĞIM”

Seçildikten sonra herkesin başkanı olacağını ifade eden Zeybek, “Belediyeyi yönetirken o partili bu partili diye hiçbir zaman ayrım yapmayacağım. Herkese aynı mesafede yaklaşacağım. Belediyeyi meclis üyeleri arkadaşlarımızla adil bir şekilde yöneteceğiz. Ekip arkadaşlarımızı seçerken ince eleyip, sık dokuduk. Afyonkarahisar’da sevilen sayılan işinde düzgün olan arkadaşlarımızla kısmet olursa bu kenti 5 yıl boyunca bu arkadaşlarımla beraber yöneteceğiz. Sağdan soldan toplama bir ekip değil. Projelerimizi açıklarken bu ekip arkadaşlarımızın fikirlerini alarak yapıyoruz. Yapacağımız projelerin hiç biri hayali projeler değil. Yapılamayacak projelerin sözünü sizlere vermiyoruz. AFRAY projesini Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğümüzle birlikte ön çalışmalar sonucunda birinci etabını 2019’un son aylarında faaliyete geçirmeyi düşünüyoruz. Bir nebzede olsa şehrimizin trafik problemine çare olacağız. İlk işimiz Park Afyon AVM’nin arkasından üniversitenin içine kadar olan hattı faaliyete geçirmek olacaktır. İkinci etabımızda Park Hayat Hastanesi, Üniversite hastanesi oradan da Spor kompleksine kadar uzayan mevcut hattı modernize ederek vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

“ACEMİ BİRLİĞİ İSTEDİK TAMAM DEDİLER”

“İlimize getirdiğimiz her bakandan ayrı ayrı müjdeler aldık” diyen Zeybek konuşmasında, “Sağlık Bakanımız geldiğinde ‘3 veya 4 mahallemize semt polikliniğini yapacağız’ dediğimizde Sağlık Bakanımızda bizlere destek vereceklerini ifade etti. Semt poliklinikler 24 saat boyunca çalışan ve 3 uzman doktorunun olacağı, teşhis tedavi tahlil ve röntgen çekilebileceği mini bir hastane yapacağız. Garnizonun arazisini 1 kuruş bile ödemeden Belediyemize tahsisi konusunda Savunma Bakanımızdan isteğimizde ne gerekiyorsa Bakanlık olarak gerekli desteği vereceklerini söylediler. Acemi Birliği istedik tamam dediler. Konya yolu üzerindeki askeri havaalanını sivil uçuşlarına açılmasını söyledik. Ona da tamam dediler. Bizler Gönül Belediyeciliği ile hizmet etmek birinci önceliğimiz. Mahallelere gezip, vatandaşlarımızla istişare ederek sorunu yerinde çözmüş olacağız” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi