Semt Pazarlarında Kontrollü Normalleşme Dönemi

Covid-19 tedbirleri kapsamında 'Kontrollü Sosyal Hayat'a geçişle birlikte pazaryerleri eski günlerine geri dönüyor. Hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ile Afyonkarahisar Belediyesi tarafından günleri değiştirilen pazaryerleri, kontrollü normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte yeniden eski günlerinde kurulacak, ikici el oto pazarı da Pazar günleri Fuar Alanı Semt Pazarında açılmaya devam edecek.

Zabıta Müdürü Taner Çelik, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Şükrü Boz tarafından esnaf temsilcileriyle bir toplantı yapıldı. Toplantıda maske, mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyetle uyulması yönünde esnafımız bilgilendirilirken, semt pazarlarına giriş çıkışları konusunda da gerekli denetimlerin hassasiyetle yapılacağı vurgulandı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Zabıta Müdürü Taner Çelik, gerek pazar esnafımızın gerekse vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmesi gerektiğini söyledi. Rehavete kapılmamamız gerektiğine işaret eden Taner Çelik; tedbirlere uyulması gerektiğini söyleyerek kamu kurumları olarak gerekli hassasiyeti göstereceklerini ifade etti. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Şükrü Boz ise kontrollü normalleşmeyle birlikte esnafımızın kurallara hassasiyet göstermesini istedi. Dr. Şükrü Boz, maske mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Esnafımızı temsilen toplantıya katılan Hüseyin Karnıbüyük ise eski günlere dönmeme adına kamu kurumlarımızın yanında esnaf, esnafı, vatandaşımızın da vatandaşımızı denetlemesi gerektiğini ifade etti. Pazarcı esnafına seslenen Karnıbüyük, esnaf temsilcilerinin maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmesi gerektiğine dikkat çekti.

SEMT PAZARLARININ KURULACAĞI GÜNLER:

ATAKÖY SEMT PAZARI

Pazartesi

SAHİPATA SEMT PAZARI

Salı

KATLI K. SEMT PAZARI

Çarşamba

MAREŞAL MAH. PAZARI

Çarşamba

HARBİŞ SEMT PAZARI

Perşembe

KARŞIYAKA SEMT PAZARI

Perşembe

FATİH-EŞREFPAŞA SEMT PAZARI

Cuma

MECİDİYE SEMT PAZARI

Cuma

FUAR ALANI PAZARYERİ

Cumartesi

UYDUKENT SEMT PAZARI

Pazar

ÇAVUŞBAŞ SEMT PAZARI

Pazar

İKİNCİ EL OTO PAZARI (Fuar Semt Pazarı.)

Pazar

Editör: Haber Merkezi