Selçuklu Semt Pazarı Açıldı

Selçuklu Semt Pazarı dualarla hizmete alındı. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, göreve geldiği günden bugüne geçen süreçte temel ve sosyal belediyecilik çalışmalarıyla büyük bir değişim ve dönüşüme imza atıyor.

Daha önce yapımı tamamlanan ancak faaliyette olmayan Selçuklu Semt Pazarı, Zeybek Başkan’ın girişimleri ardından hizmete açıldı. Yeni yerlerinde pazar kuran esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlar, pazarı yeniden bölge halkına kazandırdığı için Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. Törene oda başkanlarının yanı sıra çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.

“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek törende yaptığı konuşmada, “Noter huzurunda Pazar günü yer kuralarımız şeffaf bir şekilde tüm katılımcıların gözü önünde çekildi. Pazarın esnaf arkadaşlarımıza hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum. Kazancınız bol ve bereketli olsun. Bundan sonra diğer pazarlarda da hiçbir esnafımızı bir başkasına yerini devredemeyecek. Burada Pazar kurmak istemeyen esnaf yerini belediyeye devir edecek. Bu uygulama ile yeni bir anlayış getirmiş oluyoruz. Tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

PAZAR SALI GÜNLERİ KURULACAK

Tören ardından katılımcı belediyecilik anlayışıyla ihtiyaçlara yönelik çalışmalar yapan Zeybek Başkan, vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelerek, sohbet etti. Pazarda 226 esnaf tezgâh açtı. İlk alışverişlerin yapılmasının mutluluğu yaşandı. Esnafımızın işini kolaylaştıracak, vatandaşlarımıza alışveriş konforu sağlayacak Selçuklu Semt Pazarımız her hafta salı günleri açık olacak.

Editör: Haber Merkezi