Şekerbank ile AGD Kredi Protokolü İmzaladı
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği ile Şekerbank yöneticileri, yerel medyaya destek vermek için kredi protokolü imzaladı.
Dernekte gerçekleştirilen imza törenine, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, Şekerbank Şube Müdürleri İlhan Aykanat ve Mahmut Özdoğan ile dernek yöneticileri katıldı.
Şekerbank Şuhut Şube Müdürü İlhan Aykanat, törende yaptığı açıklamada, Şekerbank'ın 31 Temmuz 2013 tarihine kadar devam edecek olan "Taksitli Ticari-Esnaf Kredisi" protokolüne göre AGD üyelerinin 50 bin liraya kadar olan kredi taleplerini, 4 ayı ödemesiz ve 3 ayda bir taksit ödemeleri olarak karşılanacağını söyledi.
Bankanın, aylık eşit taksitli 60 aya kadar vadeli kredi için yüzde 1,75 oranında faiz uygulayacağını belirten Aykanat, şöyle konuştu:
"Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği üyeleri, 'Taksitli Ticari-Esnaf Kredisi'nden' yararlanmaları için aynı zamanda bakanın 'üreten paket' ürününe sahip olmaları gerekiyor. 'Üreten paket' ürününde müşteriler aldıkları kredinin ödeme planını ve faiz oranının da kendileri seçebiliyorlar.
'Üreten paket' sahibi dernek üyelerine, havale, EFT ödemeleri ve diğer bankacılık işlemleriyle masraf komisyonlarda yüzde 50'ye varan oranlarda indirim avantajı ve 12 yıla varan vade seçeneği sunuyoruz."
Abdioğulları da, böyle bir protokolün yerel medyaya büyük avantajlar sağlayacağını söyledi.
Konuşmaların ardından kredi protokolü imzalandı.
 
Editör: Haber Merkezi