“Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Baş Tacımızdır”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar, İl Başkanı Beytullah Karataş, Merkez İlçe Başkanı Hamza Gümüşkanat ve beraberindeki heyet Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret ederek Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, Şehit aileleri ve Gaziler ile bir araya geldiler.

Hem Şehit ailelerimizin hem de Gazilerimiz ile yakınlarının milletimizin gönlünde çok değerli bir yerde bulunduklarını söyleyen Sunar şunları ifade etti;


"Şehitlerimiz ve Gazilerimiz ülkemizin olduğu gibi bizim de baş tacımızdır. Vatan ve Millet için canlarını veren şehitlerin ve bu uğurda mücadele vermiş olan Gazilerin, Milletin gönlünde daima farklı bir yeri vardır. Tüm Şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ederek, Gazilerimize de sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyor Şehit ailelerimizin ve Gazilerimizin Her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” dedi.

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirten Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ise, Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz kendi çabalarıyla ellerinden gelen hizmetin en iyisini vermeye çalıştıklarını söyledi. Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kumartaşlı, dernek çalışmaları hakkında Sunar’a bilgiler verdi.

Ziyaretin sonunda Sunar hatıra defterini imzaladıktan sonra ziyaret anısına hatıra fotoğrafı çektirildi

Editör: Haber Merkezi