“Şehit ve Gazilerimiz baştacımızdır”

Afyon Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi ile Gazete 3’e ziyaretlerde bulundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği’nin genel kurul toplantısı sonrasında Derneğin başkanlık görevine yeniden seçilen İsmail Kumartaşlı ve şehit ailelerine Orman ve Su İşleri eski Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile birlikte ziyarette bulunan Afyon Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri, her zaman gazilerimizin ve şehit ailelerimizin yanında olduklarını, bundan sonra da olmaya devam edeceklerini bildirdiler.

TBMM Küresel İklim Değişikliği Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte Dernek’i ziyaret etmekten büyük gurur duyduğunu belirterek, “em Gazilerimiz hem de şehit ailelerimiz için elimizden gelen her türlü hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Onlar bizim en değerli varlıklarımız, başımızın tacıdır. Bu konuda bizim üzerimize düşen her ne görev olursa olsun mutlaka bildirmenizi istiyorum. Bu vesile ile Başkan Kumartaşlı ve ekibine de çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum” dedi. Şehit aileleri ile sohbette bulunan Eroğlu, tüm şehit ve gazilerin ruhuna yapılan duanın ardından dernekten ayrıldı.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri ile şehit aileleri bir süre daha sohbet ederek yeni yönetimin hayırlı olmasın dileklerini ilettiler.

GAZETE 3’E YAŞGÜNÜ ZİYARETİ

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı H. Hakkı Özsoy, Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri M.Emin Birliktir, İsmail Akar, Ömer Elçi, Hakan Dilek, Faruk Kılınç, Gazete 3’ün 14.kuruluş yılı dolayısıyla Megabirlik Medya Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser'i ziyaret etti. Ziyarette Megabirlik Medya Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Bilgici ve Muammer Türker de hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Serteser: "Biz Megabirlik bünyesinde çok ortaklı basın-yayın kuruluşlarını kurmuştuk. Megabirlik şirketinin ilk yavrusu Gazete3'tü. 2008 yılının 26 Ağustos sabahı, Mustafa Kemal Atatürk, nasıl ki buradan Büyük Taarruz'u başlatmış, bizde Gazete3'ün yayın hayatına hatta ilk baskısını Kocatepe'de dağıtarak başlamış olduk. Sonradan Kanal 3 ailemize katıldı ve Afyon'un basın hayatında siz gibi birçok duayen gazetecinin yeni bir gazetesi ve kanalı olarak yayın hayatına başlamış oldu" dedi.

"BU BİRLİK VE BERABERLİK ŞEHRİMİZE GÜÇ KATIYOR"

Serteser, "Tabi ki bu süre içerisinde oldukça Türkiye'de değişik gelişmeler oldu. Dünyada gelişmeler oldu. Sizin de gazeteleriniz, radyolarınız, internet siteleriniz gibi kesintisiz 24 saat vatandaşlarımıza, çok değerli, vefakar, cefakar personellerimiz aracılığıyla hizmet vermeye çalıştık. Sizin kattığınız değer gibi Afyon'un basın hayatına biz de bir değer katmaya çalıştık ve gözümüzü açıp kapayıncaya kadar 13 yılı tamamlamış olduk. Sizlerin, hemşehrilerimizin, personellerimizin desteğiyle bugünlere geldik. İnşallah daha uzun yıllar bu basın kuruluşlarını ben ve benden sonra gelecek arkadaşlarım, sizlerin de destekleriyle en iyi şekilde devam ettirmeye çalışırlar diye ümit ediyorum. Ben bir mutluluğumu daha bu vesileyle paylaşayım. Son genel kurulumuzda Derneğimiz Afyon Gazeteciler Cemiyeti adını aldı. 1983'te kurulan Gazeteciler Cemiyeti inşallah cumhuriyetimizin 100.yılında o da 40.yılını tamamlayacak. Bu birlik ve beraberlik şehrimize güç katıyor. Hepinize bu birlik beraberlikten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

"GAZETE3'E VE KANAL3'E YAYIN HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ"

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, " Sayın Başkanım sizin nezdinizde Megabirlik Medya A.Ş.'ye bu zamanda kadar emeği geçen herkese camiamız adına teşekkür ediyoruz. Gerçekten hem Gazete3 hem de Kanal3, Afyonkarahisar basın hayatına önemli katkılar sunan, yayın kuruluşlarımız. Afyon Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu olarak Gazete3 ve Kanal 3'e bundan sonraki yayın hayatlarında başarılar diliyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi