ŞEHİT NURİ BAŞARAN BİR KEZ DAHA RAHMETLE ANILDI

                Afyonkarahisar Belediyesi tarafından, geçtiğimiz 31 Ekim 2016 tarihinde Hakkari Çukurca’da teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Nuri Başaran’ın baba ocağı Bolvadin’de mevlid-i şerif okutuldu.
 
                Şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olan Afyonkarahisar Belediyesi, görev yaptığı Hakkâri Çukurca’da teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Nuri Başaran için mevlid-i şerif programı düzenledi. Şehidin baba ocağı Bolvadin’de düzenlenen mevlid-i şerif programında şehidimiz bir kez daha rahmetle anıldı.
 
                Mevlid-i şerifin ardından, Şehidimizin Babası Sait Başaran, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a programın düzenlenmesinden dolayı teşekkür etti. Programa Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay, İl Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Şehit babaları Mustafa Kocatürk, Rüstem Emet, Ömer Çankaya, Yılmaz Çiçek, Ali Çimen, Zeki Şentürk ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
                KUMARTAŞLI'DAN BAŞKAN ÇOBAN'A TEŞEKKÜR
 
                Yaklaşık beş yüz kişinin katıldığı mevlid-i şerif programında kısa bir değerlendirme yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür etti.
 
                Başkan Burhanettin Çoban'ın her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu belirten Kumartaşlı, "Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'ın destekleriyle son dönemde şehit olan tüm şehitlerimizin mevlit programlarını yaptık. Son 17 ay içersinde ilimiz nüfusuna kayıtlı 21 şehit haberi memleketimize geldi. Şehitlerimizin üçünü il dışına, diğer 18 şehidimizi Afyonkarahisar merkez ve ilçelerine defnettik. Her şehidimiz için mevlit programları düzenlendi. Programlarda bize destek veren ve yanımızda olan Belediye Başkanımıza tüm şehit aileleri ve gazilerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi. Yemek ikramının da olduğu program, okunan Yasin-i Şerif ve hatim duasının ardından sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi