Şehit Cüneyt Taşyürek Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Pençe-Yıldırım Harekatı'nda Şehit düşen Kahraman Evladımız Cüneyt Taşyürek’in naaşı baba ocağı Çobanlar ilçemize bağlı Kale köyünde dualarla toprağa verildi.

Şehit P. Söz. Er. Cüneyt Taşyürek’in naaşı Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ile diğer protokol üyeleri ve şehidimizin ailesi tarafından Hava Meydan Komutanlığında karşılandı. Buradaki program sırasında Vali Yiğitbaşı, şehidimize Allah’tan rahmet dilerken; babası ve diğer aile fertlerine başsağlığı temennisinde bulundu.

Şehit P. Söz. Er. Cüneyt Taşyürek’in cenazesi, konvoyla Çobanlar ilçesine bağlı Kale köyüne götürüldü.

Baba ocağına son kez getirilen ve helallik alınan şehidimizin Türk Bayrağına sarılı naaşı daha sonra askeri konvoyla cenaze namazının kılınacağı köy meydanına götürüldü.

Burada öncelikle şehidimizin öz geçmişi okundu. Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehidimiz P. Söz. Er. Cüneyt Taşyürek için dualar edildi, helallik alındı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlanan Aziz Şehidimizin babası Basri Taşyürek’e Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı tarafından Türk Bayrağı teslim edildi.

Şehit P. Söz. Er. Cüneyt Taşyürek’in naaşı kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında dualarla ebediyete uğurlandı.

Şehit Taşyürek için düzenlenen cenaze törenine Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Milletvekilleri Ali Özkaya, Mehmet Taytak, Burcu Köksal, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Osman Alp, Millî Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Vali Yardımcıları Nurullah Kaya, Mehmet Keklik, Ömer Tekeş, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Yılmaz Kırgel, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, İl Müdürleri, Siyasi Parti temsilcileri, askeri erkân, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi