ŞEHİT BİNBAŞI YILMAZ TANKÜL DUALARLA ANILDI
 
                Afyonkarahisar Belediyesi, 2008 yılında Erzincan’da terör örgütünün mayınlı saldırısında yaralanan ve aradan geçen yedi yılın ardından Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada şehit olan Jandarma Binbaşı Yılmaz Tankül’ü yıldönümünde unutmadı.
 
                Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Şehit Jandarma Binbaşı Yılmaz Tankül için Sultandağı Yakasenek beldesinde düzenlenen mevlid-i şerif programı düzenlendi.
 
                Programa Vali Yardımcısı Adem Uslu, Sultandağı Kaymakamı Muhammet Emin Güngör, Çay Kaymakamı Selim Palamut, Çay ve Sultandağı İlçe Jandarma Komutanları, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehidimizin ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. mevlid-i şerifin ardından Şehidimizin Babası Mehmet Tankül, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a programın düzenlenmesinden dolayı teşekkürlerini iletti.
 
                Başkanımız şehit aileleri ve gazilerin yanında
 
                Çok sayıda vatandaşın katıldığı mevlid-i şerif programının ardından kısa bir değerlendirme yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a şükranlarını sundu.
 
                Başkan Burhanettin Çoban'ın her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu belirten Kumartaşlı, "Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'ın destekleriyle son dönemde şehit olan tüm şehitlerimizin mevlüt programlarını yaptık yapmaya da devam ediyoruz.  Bize destek veren ve yanımızda olan Belediye Başkanımıza tüm şehit aileleri ve gazilerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi. Yemek ikramının da olduğu program okunan Yasin-i Şerif ve hatim duasının ardından sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi