Şehidimiz, Karabük’te toprağa verilecek

Afrin'in Bülbül beldesi güneybatısı ile El Maski civarındaki Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarına yönelik PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensuplarınca düzenlenen tanksavar ve havan saldırıları sonucu 2 askerin şehit olduğu bildirildi.

Alçak saldırıda şehit düşen Afyonkarahisar Çay nüfusuna kayıtlı Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Bilal Akpınar’ın 3 ay önce evlendiği öğrenildi.

KARABÜK’TE TOPRAĞA VERİLECEK

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar’ın ailesini ziyaret eden Karabük Valisi Kemal Çeber, yaptığı açıklamada, "Allah annesinden ve babasından razı olsun. Çok büyük bir metanetle karşıladılar. Bir aksilik olmazsa Kent Meydanı’nda cenaze namazımızı kılacağız. Ailemizin isteği, şehidimizin de vasiyeti üzerine Safranbolu’da defnedeceğiz. Şehidimizin ailesi Afyon Çaylı. Ama kendileri 14 yıldır burada. Baba emekli bir asker. Şehidin eşi Tunceli’de görevli. Eşi Hafize Nur Safranbolulu. Hafize Nur’un da olayı çok büyük bir metanetle karşıladığını Tunceli’deki arkadaşlarımdan öğrendim. Büyük bir saygı içerisinde ’Anne baba neyi uygun görürse o olur’ dedi. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

Editör: Haber Merkezi