Şehidimiz Fatih Olcay Dualarla Toprağa Verildi.

Suriye El Bab’ta icra edilen ‘Fırat Kalkanı Harekatı’ sırasında bombalı araç saldırısında şehit düşen Piyade Uzm. Onb. Fatih Olcay, Çay ilçemize bağlı Karacaören Kasabasında son yolculuğuna uğurlandı.
 
Karacaören Kasabası meydanında düzenlenen cenaze törenine Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Valimiz Aziz Yıldırım’ın, Milletvekilleri Burcu Köksal, Ali Özkaya ve Hatice Dudu Özkal, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral  Şahin Kılıçaslan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Vali Yardımcısı Erhan Günay, İl Jandarma Komutanı Alb. Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Askeri Erkan, İl Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çevre ilçe ve beldelerin belediye başkanları ile şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 
Şehit Piyade Uzm. Onb. Fatih Olcay’ın cenaze namazı öncesinde Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Valimiz Aziz Yıldırım şehidimizin annesi, babası ve yakınlarına başsağlığı dilediler.
 
Şehit Piyade Uzm. Onb. Fatih Olcay’ın cenaze töreninde ilk olarak şehidimizin özgeçmişi okundu. Daha sonra İl Müftümüz Şükrü Kabukçu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehidimizin naaşı çok sayıda kişinin omuzlarında tekbir getirilerek Karacaören Kasabası mezarlığına defnedildi.


 
Editör: Haber Merkezi