ŞEHİDİMİZ DUALARLA ANILDI

       3 Eylül 2016 tarihinde Hakkâri Çukurca’da teröristler ile girdiği silahlı çatışma sonucu şehit olan Şehit P.Uzm. Onb. Yunus Emre Aral, şahadetinin kırkıncı gününde Sinanpaşa İlçesi Taşoluk Beldesindeki baba ocağında yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı bir programla Kuran-ı Kerim tilaveti okutularak ilahiler ile anıldı.
 
Programa Aral ile aynı gün Van Çaldıranda şehit olan Şehit J.Uzm. Çvş. Gökhan Şengül’ün ailesi, Şehit P.Uzm. Çvş. Kerim ÜYE’nin ailesi, Şehit J.Asb. Çvş. Yunus Çiçek’in Ailesi, Şehit P.Er Tayfur Çankaya’nın ailesi ile birlikte çok sayıda şehit ailemiz, gazilerimiz katıldı. 
 
Evlatlarını yeni şehit vermelerine rağmen ailelerimiz birbirlerine olan desteği ve başsağlığı dilekleri duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.   Her şehidimizde olduğu gibi  Afyonkarahisar Belediyesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı koordinesinde yaklaşık iki bin kişinin katıldığı bir programda şehidimiz Kuran-ı Kerim tilaveti okunarak ilahilerle anıldı.
 
        Programa Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Adem Uslu, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan, Garnizon Şehit Gazi İşlem Sb. Fatih Sağdıç ve eşi, Sinanpaşa İlçe Jandarma Komutanı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer ve eşi, şehit ailelerimiz, gazilerimiz katıldı.
 
Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı,  Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ederek ”Sağ olsun Başkanımız her daim yanımızda. Afyonkarahisarımıza son dönemde gelen şehitlerimiz için hangi ilçede olursa olsun hepsine ayrı ayrı  programlar yaparak onları dualar ile andık. Bu hassasiyetinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.”dedi.
 
         Şehit babamız Ali Aral ise Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ederek “Bu acılı günümüzde başkanım bizi yalnız bırakmadı Allah razı olsun ”dedi.
 
Editör: Haber Merkezi