ŞEHİDİMİZ BİR KEZ DAHA RAHMETLE ANILDI

            Afyonkarahisar Belediyesi tarafından, 18 Ekim 2015 tarihinde Tunceli'de mayın patlaması sonucu şehit olan Şehit J. Asb. Kd. Çvş. Mehmet Şimşek’in baba ocağı Çay İlçesi Çayırpınar Köyü'nde yaklaşık bin kişinin katıldığı yemekli mevlid-i şerif okutuldu.

            Şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olan Afyonkarahisar Belediyesi, görev yaptığı Tunceli'de 18 Ekim 2015 tarihinde şehit olan Şehit J. Asb. Kd. Çvş. Mehmet Şimşek’in kırkı nedeniyle mevlid-i şerif programı düzenledi. Şehidin baba ocağı Çay İlçesi Çayırpınar Köyü'nde düzenlenen yemekli mevlid-i şerif programında şehidimiz bir kez daha rahmetle anıldı.

            Programa, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Musa Uslan, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Yusuf Kenan Topçu, Afyonkarahisar Asker Alma Bölge Başkanı Per. Kd. Alb. Murat Diker, Çay Kaymakam Vekili Sultandağı Kaymakamı Muhammet Emin Güngör, Afyonkarahisar Şehit Gazi İşlem Sb. Per. Alb. Osman Nami Sağnak,Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Afyonkarahisar Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Cem Kasapoğlu, şehit aileleri, gaziler ve köy halkı katıldı.

            Yaklaşık bir kişinin katıldığı mevlid-i şerif programında kısa bir değerlendirme yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür etti. Başkan Burhanettin Çoban'ın her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu belirten Kumartaşlı, "Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'ın destekleriyle son dönemde şehit olan tüm şehitlerimizin mevlüt programlarını yaptık. En az bin kişinin katıldığı bu programlarda bize destek veren ve yanımızda olan Belediye Başkanımıza tüm şehit aileleri ve gazilerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi