Seçen Ailesinden İletişim Bölge Müdürü Burcu’ya Ziyaret

Afyonkarahisar Sosyal Yaşamı Geliştirme Derneği Başkanı Av. Nilgün Seçen ve Dr. Mustafa Seçen Afyonkarahisar Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu’yu ziyaret etti.

Ziyarette Av. Nilgün Seçen, kıymetli Müdürümüzün Sivil Toplum Kuruluşlarına aynı eşitlikle yaklaşarak, örnek davranışı, toplumu aydınlatan muhteşem kişiliğiyle bizlerin yanında yer alıp yüreklendirdiği için teşekkür ederim. Aynı zamanda kadınlara örnek olup, onların önünü açıp yüreklendiren sembol bir kişi olmasından dolayı da gurur duyuyoruz. Sevgili Müdürümüz Afyon için büyük bir şans ve değer olduğunu düşünüyoruz. Şahsım ve derneğim adına kendisine yürekten teşekkür edip başarılar diliyoruz.

Bölge Müdürü Burcu’da, kurum olarak STK’lara çok büyük değer verdiklerini, Afyonkarahisar Sosyal Yaşamı Geliştirme Derneği’nin de 1 yıl gibi yeni bir dernek olmasına rağmen her ay bir projesinin olmasının çok önemli olduğunu söyledi. Derneğin çalışmalarını, projelerini ilgiyle takip ettiğini, kurum olarak destekleriyle her zaman yanlarında olacağını ifade etti. Derneğe olan desteklerinden dolayı kendisine verilen plaket içinde teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sonunda Burcu, Dr. Mustafa Seçen’e İletişim Başkanlığı’nın hazırlamış olduğu “15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız” bilgi seti, Ayasofya Camii (Fatih Sultan Mehmed Han’ın Emaneti, İnsanlığın Ortak Hazinesi) kitapçığını, 50 soruda Kanal İstanbul ve Cumhurbaşkanımızın Birleşmiş Milletler 74. Genel Kurulu konuşmasının yer aldığı kitapçıkları hediye etti. Seçen, hediyeler için Müdür Burcu’ya teşekkür ederek, Başkanlığın yapmış olduğu bu tür çalışmaların çok önemli olduğunu, kendisinin de almış olduğu en güzel hediyelerden biri olduğunu, özellikle 50 soruda Kanal İstanbul’u ilgiyle okuyacağını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi