Sayın Şirketler Grubu İstihdam ve engelli istihdamında lider

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’nın, Sosyal Güvenlik Haftası’nda “Üreten Türkiye’nin Yıldızları” ödülleri kapsamında Sayın Prefabrik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. SGK’nın 2021 yılı içerisinde Afyonkarahisar ilinde ‘en çok engelli ve en çok sigortalı istihdam sağlayan işveren’ ödülüne layık görüldü.

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında SGK İl Müdürü Samet Fidan ve beraberindeki heyet, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Sayın’ı ziyaret ederek Afyonkarahisar’da ‘en çok engelli ve en çok sigortalı istihdam sağlayan işveren’ kurumu olarak Sayın Prefabrik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Sayın’a Teşekkür belgesi takdim etti.

Ziyarette konuşan Kadir Sayın, SGK İl Müdürü Samet Fidan’a teşekkürlerini sunarak; “En çok engelli ve en çok sigortalı istihdam sağlayan işveren’ olmanın verdiği onur ve mutlulukla SAYIN A.Ş olarak her türlü sorumluluk ve vazifeden kaçmadan, Afyon ve Türkiye için bu sorumlulukları yerine getirmeye hazırız." dedi ve "Aldığımız bu belge ile daha güzel işler yapacağımıza daha çok istihdam sahasına ulaşacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullanarak sözlerini noktaladı.

Bu anlamda, ilimize ve ülkemize katkı sağlayan Sayın Prefabrik, Afyon Sayın Hazır Beton, Parke, Boru Bordür, Mabella Marble, Antalya Sayın Hazır Beton, Prefabrik, Uşak Sayın Prefabrik, Aprekast, Muğla Mabella Marble, Kütahya Mabella Marble gibi firmalarıyla "Sayın" bünyesi Türkiye ekonomisine, iş istihdamına ve üretime katkı sağlayan şirket olarak devam edeceklerini belirtti

Editör: Haber Merkezi