Sarıgül Afyon’a İlk Ziyaretini11 Ocakta Gerçekleştirecek

Türkiye Değişim Partisi geçtiğimiz hafta Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün öncülüğünde partinin genel merkez açılışı geniş katılımla gerçekleştirilmişti. Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, genel merkez açılış töreninde Mustafa Sarıgül’e ‘Afyon Sucuğu’ takdim etmiş, Genel Başkan Sarıgül’de Uysal’a teşekkür ederek bu hediyenin partililere örnek olması gerektiğini belirtmiş yöresel lezzetlerin önemine vurgu yaparak, “Başkanımızın bu güzel hediyesi hepinize örnek olsun. Bundan sonra genel merkeze gelirken herkes kendi yöresini tanıtan ürünlerle gelecek” şeklinde konuştu.

SARIGÜL AFYON’A İLK ZİYARETİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK

Türkiye Değişim Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı binası 11 Ocak’ta Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün katılımıyla gerçekleşecek törenle açılacak.

Mustafa Sarıgül, daha önce yaptığı konuşmalarda her yıl Afyonkarahisar’da Kocatepe’de partilileri ile buluşacaklarını belirtmişti.

Sarıgül’ün o konuşmasında İl Başkanı Uysal’a şöyle seslenmişti; “Başkanım 25 Ağustos’u 26 Ağustos’a bağlayan gece Türkiye Değişim Partililer olarak Kocatepe’de olacağız. Bundan sonra yılda bir kez bizim toplanma yerimiz var. Binlerce insanımızla, atalarımızın kanıyla yoğrulan Kocatepe’de olacağız. Orada “ya istiklal ya ölüm” diye haykıracağız. Bu bayrağımız kolay kazanılmadı. Bu bayrağımızı kazanan atalarımızı, dedelerimizi ecdatlarımızı unutturmayacağız. Yani yılda bir akşam senin misafirin olacağız. Bir an önce Afyon’a gelip il başkanlığı binasını açmak istiyorum. Gözlerinden öpüyorum.”

BAŞKAN UYSAL, “ÇARE TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ OLACAK

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün Afyonkarahisar’a Cumhuriyetin kazanıldığı topraklara verdiği önemi dile getirerek;

“Tüm Türkiye’nin olduğu gibi Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ünde Afyonkarahisar’ımıza Cumhuriyetin kazanıldığı topraklara ayrı bir önem vermesi, tüm partililerimizle birlikte her yıl Afyonkarahisar’da buluşacak olması il başkanlığı olarak bizleri çok mutlu etmiştir. Sayın Sarıgül ilk ziyaretini 11 Ocak’ta parti binamızın açılışına katılarak gerçekleştirecektir. Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizinde Mustafa Sarıgül’ü kucaklayacaklarından şüphemiz yok. Parti çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Çare Sarıgül, Çare Türkiye Değişim Partisi olacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi