Şanlı, “Afyonkarahisar’a sevdalıyım”

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Galip Şanlı ziyaretlerine durmaksızın devam ediyor. Şanlı ziyaretlerinde, “Ben doğduğum değil, doyduğum yere hizmet etmek için yola çıktı. Afyonkarahisar’ın sorunlarını yakinen biliyorum ve halkımız bana yetki verdiğinde çözümü için elimden geleni yapacağım” dedi.

24 Haziran yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlere sayılı günler kala bazı partiler milletvekili adaylarını açıklarken Adalet ve Kalkınma Partisi ise bugün yurt genelindeki adaylarını açıklayacak. 28 Nisan Cumartesi günü AK Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulunan ve başvuru dilekçesini teşkilat mensuplarına verdikten sonra yoğun bir tempoda çalışmaya başlayan Şanlı ilk olarak parti teşkilatlarını ziyaret etti.

HİÇ YALNIZ BIRAKMADI

AK Parti Afyonkarahisar Teşkilatında yapılan temayül yoklaması öncesi tüm il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Galip şanlı temayül yoklaması sonrası teşkilatları unutmayarak onlara teşekkür ziyaretine giderek takdir topladı. Her gittiği yerde yakın ilgi ve alaka ile karşılanan Şanlı’nın ziyaretleri teşkilatlarla sınırlı kalmadı. İlimizde ki çok sayıda sivil toplum kuruluşunu ziyaret eden, özel gün ve haftalarda dernekleri, kurum ve kuruluşları yalnız bırakmayan Şanlı su süreçte sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmadı.

EKMEĞİNİ YEDİM SUYUNU İÇTİM

Ziyaret ettiği yerlerde konuşan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Galip Şanlı, “Ben Afyonkarahisar’a sevdalıyım. Uzun yıllar Afyonkarahisar’da ticaret yapıyorum ve buranın ekmeğini, yiyip suyunu içiyorum, havasını soluyorum. Bu nedenledir ki doğduğum değil, doyduğum yere hizmet etmek için aday adayıyım. Ben Afyonkarahisar’ımıza, ben milletimize hizmet etmek istiyorum.Bende içinizden biri olarak sizlerle birlikte bu topraklarda yaşadım, yaşamaya da devam edeceğim. Bu toprakların insanıyla birlikte ağladım, birlikte güldüm.Acıyı tatlıyı hep beraber yaşadık.Yıllar içerisinde bu şehre değerler katmak için uğraş verirken, bu şehrinde bana önemli katkıları oldu.Kendimi Afyonkarahisar’lı olarak görüyorum ve bu şehrin daha da ileriye gidebilmesine katkı koyabilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğim” dedi.

YENİ KAPI RUHU

AK Parti’ye kurulduğu günden itibaren gönülden bağlı olduğunu dile getiren ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir gönül bağının olduğunu dile getiren Şanlı, “AK Partiye kurulduğu günden beri gönül veren bir kişiyim. Cumhurbaşkanımız - Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgim, saygım ve gönül bağım nedeniyle de hizmet etmek amacıyla yollara düştüm. Şu anda ülkemiz üzerinde oynanan oyunları cümle âlem görmekte.Cuma günü Yenikapı’da yapılan “Zulme Lanet Kudüs'e Destek” mitinginde bir kez daha gördük ki bizi kimse yıkamaz. Türkiye tek yürek olduğu zaman neler yapabileceğimiz tüm dünyaya gösterdik. Cumhur İttifak ı ile bir kez daha kazanan ülkemiz olacaktır. Bu sebeplerledir ki 24 Haziran seçimleri ülkemiz ve mazlum milletler açısından çok önemlidir”

FETÖ’YE KARŞI BİR OLALIM

Fetullahçı Terör Örgütü konusunda Afyonkarahisar’da en mağdur olmuş kişinin kendisinin olduğunu dile getiren Şanlı, “15 Temmuz gecesi ben ailemin yanına değil, partime geldim. O hain gece partiye ilk ulaşan kişilerden birisiyim. Ben bu örgütün Afyon’da mağdur ettiği ilk 10 kişi arasındayım. Şu anda da kendilerinden davacıyım. Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğümüz geçtiğimiz günler içerisinde bu örgütün gaybubet evlerine operasyon düzenlemiştir. Bu nedenle başta İl Emniyet Müdürümüz Fahrettin Şen olmak üzere emeği geçenleri kutluyorum. Bu operasyon gösteriyor ki bu hainler hala bitmedi. Tüm ülke olarak bir ve beraber olmalıyız. Bu topraklar kolay kazanılmadı. El birliğiyle, güçbirliğiyle bu hainleri per ve perişan edeceğiz”

Editör: Haber Merkezi