Sandıklıspor, Bayburt maçına hazırlanıyor
Spor Toto 3. Lig 3. Gurupta mücadele eden Sandıklıspor, pazar günkü lig maçının hazırlıklarına başladı.
Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmasında Çarşamba günü evinde ağırladığı Kızılcabölükspor’u uzatma dakikalarında 1-0 yenerek gurup atlayan Sandıklıspor, ara vermeden Pazar günkü lig maçı hazırlıklarına başladı.
Sandıklıspor , ligin ikinci maçında evinde ağırlayacağı Bayburt Gurup Özel İdare Gençlik ve Spor’u yenerek 3 puanı almayı hedefliyor. Kendi sahasında Günde tek antrenman ile çalışmalarının sürdüren Sandıklıspor da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.
Teknik Direktör Özgür Ataçocuğu; “Lige ve Ziraat Türkiye Kupasına iyi başlangıç yaptık. Ligin ilk haftasında deplasmanda 1 puan alırken, Ziraat Türkiye Kupası maçında kendi sahamızda ağırladığımız Kızılcabölükspor’u uzatma dakikalarında attığımız bir golle geçmesini ve bir üst tura atlamasını başardık. Güzel bir başlangıç yaptık. Bu iyi gidişatımızı sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Bu nedenle Türkiye Kupası karşılaşmasından sonra ara vermeden lig hazırlıklarımıza başladık. Morallerimiz yerinde Pazar gün evimizde ağırlayacağımız Bayburt takımını yenerek 3 puan alacağımıza inanıyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi