SANDIKLISPOR BAŞKANI İSTİFA ETTİ!
Son günlerde Sandıklıspor’un Afyon kulübü olacağı tartışmalarına bu akşam nokta konuldu.
Belediye Başkanı İsmail Elibol’un, mevcut yönetimle görüşmeler sonucunda borçları üstlendiği, Başkan Hidayet Başçiftçi’nin de, şahsi alacaklarından fedakarlıkta bulunduğu ve yönetimi rahatlatmak amacıyla istifa ettiği öğrenildi.
Sandıklıspor Başkanı Hidayet Başçiftçi yaptığı açıklamada:
“Yönetim olarak hiçbirimizin Sandıklıya ait bir kulübün, Sandıklı dışına gitmesine gönlümüz razı olmazdı. Profesyonel ligde oynayan bir kulüp olarak bütçe açığımız oluştu. Belediye Başkanı İsmail Elibol’un yönetimle yaptığı görüşmeler sonunda bir noktaya gelindi. Bende şahsi alacaklarımdan fedakarlık yaptım. Ayrıca mesuliyet alanların rahat hareket edebilmeleri için istifa ettim. Sandıklıspor, Sandıklıların kulübüdür. Biz bu tür bir hareket başlatmasaydık, orda kalabilirdi. Amacımıza ulaştık. Mart ayında yapılacak kongrede Başkan Elibol kendi yönetimini oluşturacak. Takımı en iyi yerlere getireceğine inancımız tamdır. Kendisine teşekkür ediyorum. Futbolcu arkadaşlarımla vedalaştım. İnşallah hayırlı ve uğurlu olur. Bizler Sandıklıspor sevdalısıyız..” dedi.
Başkan Hidayet Çiftçi’nin istafası dışında diğer yönetim kurulu üyelerinin görevlerine Mart ayında yapılacak kongreye kadar devam edeceği öğrenildi.
Afyonzafer-Özel haber
 
Editör: Haber Merkezi