Sandıklı’da Yunus Emre Mahallesi girişi kamyon trafiğine kapatıldı

Kaymakam Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Trafik Komisyonu üyeleri tarafından kısa bir süre önce yapılan “Şehir İçi Trafik Kuralları” kapsamında alınan kararlar uygulanmaya başlandı.

Sandıklı ilçemizdeki şehir içi trafiğinin rahatlamasına yönelik alınan kararlar kapsamında, Yunus Emre Mahallemizde ağır vasıta araçlarının kullanarak rahatsızlık verdikleri yol, trafik komisyonu kararı ile bariyerlerle kapatıldı.

Ağır vasıta araçlarının Kamyon Kantarına girmemek için kullandıkları Yunus Emre Mahallesinde bulunan yol, hem vatandaşlara rahatsızlık vermekte hem de yolun deforme olmasını sağlayarak yollarda bozulmalara sebep olmaktaydı.

  1. ile ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “İlçe Trafik ve Belediye Zabıta Müdürlüğünün ortaklaşa yaptığı çalışmada yol artık ağır vasıta araçlarına kapatılmış, Yunus Emre Mahallemizin yaşadığı rahatsızlığın önüne geçilmesi sağlanmıştır. Senelerdir mahallemizin yaşadığı sıkıntıyı kaldırmak içim komisyonumuz ile birlikte böyle bir karar aldık, umarım vatandaşlarımız aldığımız bu karardan memnun olmuşlardır. İlçemize hayırlı olsun.” İfadelerine yer verdi.
Editör: Haber Merkezi