Sandıklı’da Ramazan Ayı Mahalle İftarlarına yoğun ilgi

Sandıklı Belediyesi tarafından dört yıldır düzenli olarak gerçekleştirilen Mahalle İftarlarımız 10 Mahallemizde vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Mahalle İftarlarında vatandaşlarımıza iftar yemeği dışında, çay, şerbet, macun, patlamış mısır, limonata gibi ikramlarımızın yanında canlı ilahiler, semazen gösterileri, aşuk-maşuk gösterileri ile çeşitli hediyelerimiz olmakta.

Şimdiye kadar; Kevser Mahallesi, Cuma Mahallesi, Hisar Mahallesi, Çay Mahallesi, Şirinevler Mahallesi, Zafer Mahallesi, Fatih Mahallesi, Çakır Mahallesi ve Yunus Emre Mahallemizde İftarlarımız gerçekleşti. Yaklaşık 20.000 bin vatandaşımız ile iftar açarak aynı sofrada buluşmanın haklı gururunu yaşadıklarının altını çizen Başkan Mustafa Çöl yaptığı açıklamada; "Ramazan ayı manevi atmosferin dolu dolu gerçekleştiği, bizi biz yapan duyguların en üst seviyede yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının hep birlikte yaşandığı müstesna zamanlar. Ramazana ayını yavaş yavaş elveda dediğimiz bu zamanların değerini bilmeli hayır ve hesanatla ibadetlerimizi yaparak dolu dolu bir Ramazan Ayın'dan sonra Ramazan Bayramına hep birlikte ulaşmayı Cenab-ı Allah'tan niyaz etmeliyiz." ifadelerine yer verdi.

Ramazan Ayı Mahalle iftarlarımızın onbirinci ve sonuncusu 07-06-2018 Perşembe günü Ece Mahallesinde yapılarak Ramazan Ayı Geleneksel Mahalle İftarlarımız sona erecektir.

Editör: Haber Merkezi