Sandıklı’da 23 Nisan Çocuk Bayramı törenlerle kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen programlar Sandıklı İlçe Kaymakamlık binası önünde bulunan tören alanında okullar, öğrenciler, öğretmenler, protokol üyeleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Programlar kapsamında ilk olarak Sandıklı Belediyesi makam odasında gerçekleştirilen ziyarette Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Müdürü Ahmet Aydar ve beraberindeki öğrenciler Başkan Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Şule Karaaslan’a makamını bırakan Başkan Mustafa Çöl 23 Nisan münasebetiyle minik öğrencimizin Başkanlık yapmasına müsaade ettiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamına İlçe Kaymakamlık binası önündeki programlar; Bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunması, İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İlçe Garnizon Komutanı Per. Asteğmen Hasan Narin, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün okullarımızın ve vatandaşlarımızın bayramını kutlaması, günün anlam ve önemine istinaden konuşmalar ile şiirlerin okunması, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin takdimi, halk oyunları gösteriler ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi