Sandıklı MYO’da mezuniyet coşkusu

Sandıklı Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Akademik Yılı, 23. Dönem mezuniyet töreni 13.05.2017 Cumartesi günü Sandıklı Termal Park Otelde yapıldı. Tören, Belediye Başkanı Sayın Mustafa ÇÖL, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet ÇAKIR, Sandıklı MYO Müdürü Prof. Dr. Celal DEMİR, Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Bayram TURGUT, Sandıklı Belediye Meclis Üyelerimiz, İlçe protokolümüzün değerli üyeleri, Çay Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ ile öğrenci velilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Mezun öğrencilerin salona alınması ile başlayan program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra mezun öğrenciler adına okul birincisi Ferit ÖZDEMİR’in teşekkür konuşmasıyla başladı.

Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Celal DEMİR; “Sandıklı Meslek Yüksekokulu bugün mezun edeceği öğrencilerle birlikte mezun sayısı 7391’ e ulaştı. Bu sayı, orta ölçekli bir ilçe nüfusuna tekabül etmektedir. Bu başarı, Öğretim elemanlarımızın, İdari Personelimizin resmi ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte sandıklı halkının ortak başarısıdır. Çocukların başarısında görünmeyen kahraman olan anne ve babalara, gösterdikleri çabadan ve fedakârlıktan dolayı öğretim elemanlarımıza ve idari personelimize, yurdumuzun farklı şehirlerinden gelen öğrencileri sahiplenmeleri ve onlara verdikleri desteklerinden dolayı başta Belediye başkanımız olmak üzere sandıklı halkına da sonsuz teşekkürlerimi arz ederim.” dedikten sonra öğrencilere hitaben “Sevgili gençler, sizi en samimi duygularımla hayata uğurluyor; sağlıklı, başarılı ve mutlu olmanızı diliyorum.” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Belediye Başkanı Mustafa Çöl ise konuşmasında, “Sandıklı Meslek Yüksek Okulumuzdan mezun olarak çalışma hayatına başlayacak bütün mezunlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Zor ve meşakkatli bir yolu bitirerek amaçları ve idealleri doğrultusunda çaba gösteren bütün öğrencilerimiz için artık farklı bir kulvarda mücadele başlıyor. Vatanına, milletine, bayrağına, dinine bağlı bireyler olarak sizlerden beklentimiz bu mezuniyet belgeleriniz ile birlikte bir kat daha artmıştır. Bu bağlamda okul yönetimimize, okul müdürümüze, idari ve teknik kadromuza göstermiş oldukları gayretlerden dolayı teşekkür eder, öğrenci kardeşlerimiz için değişik il ve ilçelerden Sandıklımıza gelerek bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan ailelerimize de şükranlarımızı sunarız.” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından okulda dereceye giren ilk 3 öğrenciye plaket verildi. Diğer öğrencilere de temsilî diplomalarının verildiği tören, açık havada keplerin atılması ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi