Sandıklı Meslek Yüksek Okulu “Mesleki Tanıtım” semineri başladı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Sandıklı Meslek Yüksek Okulu tarafından 18 – 27 Nisan 2017 tarihleri arasında devam edecek olan “Mesleki Tanıtım” semineri başladı.

Sandıklı Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda düzenlen seminere Sandıklı İlçesinde eğitim ve öğretim veren Yunus Emre Anadolu Lisesi, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sandıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi katılacağı belirtildi.

12. sınıf öğrencilerinin, sosyo – kültürel açıdan gelişimlerini ve kariyer planlarını oluştururken dikkat etmeleri gereken hususlar, üniversite sınav öncesi ve sonrasında nasıl bir yol izleyecekleri hakkında Sandıklı Meslek Yüksek Okulu, Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ve Sandıklı Kaymakamlığının olurları ile “Mesleki Tanıtım Seminerleri”nin altıncısı düzenlendi.

Eğitimin, Yrd. Doç. Dr. Koray Gürpınar, Öğr. Gör. Fatma Özdemir ve Öğr. Gör. Tuba Vural tarafından koordine edilerek Sandıklı Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda Sandıklı Meslek Yüksek okulu bölüm başkanlarının sunumları ile devam edeceği bildirildi.

Eğitimin ilk günki oturumunda Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Celal Demir, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ali Avan, Sandıklı Termal Park Otel Müdürü Ahmet Yılmaz Yavuz da birer sunum yaptı.

Editör: Haber Merkezi