SANDIKLI, BELÇİKA…

Yazılarımızla çevreye verdiğimiz zarardan dolayı hiç üzgün değiliz..
FETÖ darbe teşebbüsü gerçekleşmiş olsaydı ne biz köşe yazabilir ne de, siz okuyabilirdiniz..
Kimimiz toprak altında olacak, kimimiz hücrelerde işkence görecektik..
Bu nedenle vatanına ihanet eden kim olursa olsun, yargıya hesap vermeli..
Yazdıklarımızdan rahatsız olanlar, iddiaları çürütmeli..
********
Mesela, çok ağır bir iddia var;
Sandıklı FETÖ teşkilatlanmasında en önemli isimlerden İbrahim Poyraz, mensubu olduğu FETÖ okul veya yurdunun imar izni için ruhsatları yetkililer adına imzaladı mı?
Hayır diyemez, imzaladı..
İnkar ettiğinde imzalar kriminalistik inceleme laboratuvarına gönderildi ve imar müdürü, zabıta müdürü gibi yetkililerin yerine atılan imzalar Poyraz’ın elinden çıktı mı, çıkmadı mı?
Hayır diyemez, imzaları atan İbrahim Poyraz…
Bu kanunsuz işlemleri FETÖ örgütü için yaptı mı, yapmadı mı?
Hayır diyemez, örgüt için kendini yaktı…
Şimdi, İbrahim Poyraz efendinin bu iddiayı çürütmesi gerekmez mi?
Cevap vermez ise: zan altında kalır mı, kalmaz mı?
*********  
FETÖ terör örgütünün diğer bir adamı; özel idareden emekli Adem Tekin…
Özel idarede çalışırken Derya Tarım’a sembolik rakamlarla kiralanan patates depolarını, cemaatin menfaatlerine kullandırmadı mı?
Emekli olduktan sonra, Derya Tarım’ın başına gelen Adem Tekin son olarak 25.05.2016 tarihinde alınan kararla Derya Tarım’ın yönetim kurulu başkanı ve münferiden imza yetkilisi olmadı mı?
Yönetim kurulu üyeliklerine 3 yıllığına tekrar, Veli Demir, Naci Bilirgen, Mustafa Karakoç, yine aynı kararla FETÖ’cü olarak anılan Muzaffer Selek ve Üzeyir Közkan denetçi seçilmedi mi?
Ticaret Odası başkanı Mustafa Özer, FETÖ ağırlıklı bu anonim şirkette divan başkanlığı, Ahmet Coşkun ile Yusuf Demirel’de katiplik yaptı mı?
Acaba; zahireci İbrahim Poyraz’da bu anonim şirketin ortağı mı?
Şirketin faaliyet alanı çok çok geniş: Derya Tanm Ürünleri Hayvancılık Otomotiv Madencilik Gıda Mahrukatçılık inşaat Malzemeleri İnşaatçılık Sarrafiye Nakliye Hafriyat Su Ürünleri Meyve Sebze Kaynak Suyu Meşrubat Orman Ürünleri Parselizasyon Tohumculuk Spor Tesisleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi..
Ne kaldı geriye?
Kazancın nereye gideceği!..
Yorum sizin…

BELKİÇA…

Belçika’da ikaet eden eski deniz astsubayı, turizm şirketi işletmecisi ve  Flyinn hotel-lounge’nin sahibi Aydın Tekin’le telefonla görüştük…
Kendisinin sahte imam Ali Aktan ismiyle anılmasından, yardımcısı gibi söz edilmesinden rahatsız olmuş.. “Ali Aktan’ın, Flyyinn oteliyle kesinlikle ortalığı yok.. Benim Türkiye’den başka yaşayacağım bir ülke yok. FETÖ yapılanması ile hiç ilgim yok, olmaz da.. Rakiplerim sizi yanlış bilgilendiriyor. Türkiye’ye sık sık gelip gidiyorum. Bu açıklamamı yazarsanız sevinirim.” Dedi..
******** 
Belçika sahte imamı Ali Aktan’ın kardeşi Ömer Aktan’ın yönetim kurulu başkanı olduğu AVM’nin ortaklarını inceleyin.. İsimleri soruşturun.. FETÖ’cülükle anılan var mı, yok mu?
Ömer Aktan efendi, hiç kıvırma…
“Ben içki içiyorum, FETÖ’cü olmam imkansız” demişsin..
“FETÖ’nün, içki de için, kendinizi saklayın” talimatına mı uygun hareket ediyorsun?
Kendin cevap veremeyeceksen, arzuhalcin Serteser efendi, tekzibini hazırlayıversin..
Bayram da, açığız..