Sanayi’de Drift Yapan Sürücü Ve Araç Sahibine 12 Bin Lira Ceza

Afyonkarahisar'da otomobille sanayi sitesinde drift yaparken kameralara yakalanan sürücü ile araç sahibi polis tarafından bulundu.

Olay, 30 Nisan günü Afyonkarahisar 2'nci Küçük Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. İsmi belirlenemeyen sürücü, otomobiliyle sanayi sitesinde drift yaptı. Yolun sağına doğru yanaşan sürücü, daha sonra hızla aracını döndürmeye başladı. Yaklaşık 500 metrelik yol üzerinde tehlikeli hareketler sergileyen sürücü, bir süre sonra bölgeden uzaklaştı. Sanayi sitesinin güvenlik kamerasına da yansıyan olayda, sürücünün park halindeki bir araca çarpmaktan son anda yaptığı manevrayla kurtulduğu görüldü.

Drift görüntülerinin ortaya çıkması üzerine harekete geçen Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri aracın plakasının 09 UD 058 olduğunu tespit etti. Polis ekipleri araç sahibi E.K. ile sürücü H.K.'yi kısa süre içerisinde yakaladı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan E.K. ve H.K., daha sonra Kocatepe Polis Merkezi'ne getirildi. İfadeleri alınan E.K. ve H.K.'ye ilgili trafik ve kabahatler kanunu gereği toplamda 12 bin 96 lira idari para cezası uygulandı. E.K. ve H.K. ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Editör: Haber Merkezi