Şampiyonluk Kupası Başkanlık makamında

Basketbol 1. Ligi (TBL) play-off finalinde Bahçeşehir Koleji’ni seride 3-1 yenerek Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Afyon Belediyespor Kulübü'nün başkan ve yöneticileri Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Futbolda, Spor Toto 1. Lig'e yükselen AFJET Afyonspor'un ardından, bu sezon mücadele ettiği Basketbol 1. Ligi'nden Süper Lig'e yükselen Afyon Belediyespor Kulübü, tüm Afyonkarahisarlılar'a ikinci büyük coşkuyu yaşattı. Hafta sonu yapılan şampiyonluk kutlamasının ardından teşekkür ziyaretine çıkan kulüp yöneticileri, bu çerçevede Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret ederek, şampiyonluk kupasını takdim etti.

"BAŞARININ BAŞ MİMARI; BAŞKANIMIZ"

Afyon Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetinbaş başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Kulüp Yöneticileri; Hüseyin Tokman, Mehmet Özer, Oktay Okay, Halil İbrahim Çoban, Eyüp Selman Yavuz, Tamer Dişbudak, Ömer Özpınar, Serhat Gümüş ve Metin Genelioğlu katıldı. Ziyarette, kulübe verdiği desteklerden dolayı Başkan Burhanettin Çoban'a teşekkür eden Kulüp Başkanı Hüseyin Çetinbaş, basketbol takımının 2013 yılında Başkan Çoban'ın girişimleriyle kurulduğunu hatırlatarak, elde ettikleri başarının baş mimarının da Başkan Çoban olduğunu vurguladı.

"KALICI BİR BAŞARIDAN YANAYIZ"

Tarihi başarıda emeği olan herkesi tebrik eden Başkan Burhanettin Çoban ise, “Bizler 2013 yılında bu ışığı yaktık ve kolektif bir mücadeleyle takımımız bugün bu başarılara ulaştı. Bu süreçte, teknik heyetimizi, sporcularımızı, Kulüp Başkanımız Hüseyin Çetinbaş ve değerli yönetim kurulu üyelerini yürekten tebrik ediyorum" dedi. Belediyespor için sürdürülebilir ve kalıcı bir başarıdan yana olduklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Belediyespor Kulübü Basketbol Takımına, 2018-2019 sezonunda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde başarılar diledi.

REKTÖR SOLAK'I ZİYARET ETTİLER

Şampiyonluk kupasıyla toplu olarak çekinilen fotoğraf sonrasında sona eren ziyaretin ardından, Afyon Belediyespor Kulüp yönetimi Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak'ı ziyaret etti. AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak da kulüp yönetimi, teknik heyet ve sporcuları elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ederken, kulübe destek veren kişi ve kurumlara minnettarlığını dile getirdi. Kulüp Başkanı Hüseyin Çetinbaş da desteklerinden dolayı Rektör Solak'a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi