SAKLANAN FETÖ’CÜLER!..

“Samanyolu’nda yöneticilik yapmış Mehmet Başaran kimdir?
Mehmet Başaran, makine mühendisi olmasına rağmen termal otellerde genel müdürlük yapmış, saklanan bir FETÖ’cüdür.
Afyon’a ilk geldiğinde Oruçoğlu termalde 3-4 ay, sonra Korel Otel’de 3-4 ay daha sonra Alila Otel’de görev yapmış ve sonunda Gazlıgöl Premium Palas’ta genel müdürlük yapmıştır.
Afyon’dan ayrıldıktan sonra Kütahya Nehir Otel genel müdürü olmuştur.
FETÖ’nün kendisini saklayan aktif elemanıdır…”
Yukarıdaki iddiayı ortaya atan okurumuz, Başaran’ın Afyon’a kimin aracılığı ile geldiğini, tavsiye edildiğini belirtmiştir. Bu konuda; Mehmet Oruç veya Ali Acar’ın bir açıklama yapması halinde okurumuzun iddiası cevaplanmış olacaktır..

SANDIKLI’DA OLANLAR..

Sandıklı eski özel idare müdürü Adem Tekin efendi de, saklanan FETÖ’cü..
Sandıklı Yanık Ömer köyünde bir kum ocağı var. Kum ocağını bir vatandaş çalıştırıyor. İki yıl sonra, Adem Tekin’in, bu kum ocağını kayınpederi Hasan Hüseyin Özata’nın adına kiraladığı ortaya çıkıyor. İki yıl sessiz kalan Adem Tekin, ocağı çalıştıran adamı “Bu kum ocağı bizim.. İki yıllık kazancında bizim” deyip sıkıştırıyor ve sonunda adamı batırıyor..
Adem Tekin, Yusuf Aktürk ile birlikte iş yapıyor. En önemli yerlerin kuyu açma iznini kendileri alıyor. Yusuf Aktürk’ün ve Sandıklı cemaatinin resmi dairelerindeki işlerini bu zat takip ediyor..
15 Temmuz’dan sonra Yusuf Aktürk’ün onlarca tarım makinesini, TIR’larla gece saatlerinde köylere gönderdiği ve branda ile üstlerini kapattığı söyleniyor. Mesela Sandıklı Ülfeciler köyündeki Osman A.’nın evinin bahçesine.. Neden 15 Temmuz’dan sonra, neden gece saatlerinde makineler indiriliyor? Sandıklı’da açıkta duran makinelerin burada üstleri branda ile, niçin kapatılıyor?
Yusuf Aktürk, bu iddialara yanıt verirse aynen yayınlarız..
******** 
Sandıklı’da zahirecilik yapan FETÖ örgütü mensubu Hasan Coşkun tutuklandıktan sonra, zahire deposunu kim boşalttı?
Hasan Coşkun’a ait çek senet ve kıymetli evraklar kimde?
Zahireler kime satıldı, faturasını kim kesti?
Bu satıştan gelen yaklaşık 1 milyon lira meblağı kim aldı?
Hasan Coşkun’un amcaoğlu Mustafa Coşkun’un, bu işlemleri yaptığı iddia ediliyor.. İddiaya cevap verirlerse aynen yayınlarız..
******* 
FETÖ terör örgütünün akçeli işlere karışan zahireci mensuplarının ve ortaklarının tefecilik yaptığı biliniyor. Tarlaya ekilecek zahireyi, daha ekilmeden sıkışık durumdaki çiftçiden yüzde 40-50 eksiğine alan tefeci değil midir?    
Camiye imamdan önce giden, din-iman istismarı yapan Sandıklı’daki FETÖ’cü zahireciler de, ocak batıran tefecilerdir..
Ve…
FETÖ’cüleri koruyan, kollayanlar da, FETÖ’cüdür..