SAKATLAR DERNEĞİ BAŞKAN SEL’İ ZİYARET ETTİ

Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi yönetimi İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel’i makamında ziyaret etti.
Başkan Nilgün Akgün, Başkan Yardımcısı Faruk Özkara ve beraberindekiler, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’i ziyaret etti. Ziyarette Afyonkarahisar Afjetspor yönetimi ve Teknik Direktörü eşliğinde sohbet edildi.
Başkan Akgün kendi yapmış olduğu ,üzerinde “Salih Sel” yazılı porselen tabağı Başkan Sel’e hediye etti. Sakatlar Derneğinin sorunları ve Afyon Afjet Spor üzerine yapılan hoş sohbette , Afjet Spor’un başarısı konuşuldu. Başkan Salih Sel; Afjet şu an çok iyi durumda, Allah bize yardım ediyor,Eğer Afyon Afjet Spor’a sponsor oluyor, destek veriyorsak bu bizden daha çok Afjet’in iyi bir durumda olmasıdır; dedi.
 
Sohbette Başkan Sel; Afjet’in 23 bin abonesi var , ve Afyon Kocatepe Üniversitesinin tamamını Afjet ısıtıyor, Rektör Solak ile konuşmamızda ısınma giderleri yarı yarıya düştü dedi.Afjet kazanıyor ve bizlerde üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz; dedi. Sohbet içinde yeni Meclis Salonununu Başkan Akgün’e gezdiren Başkan Sel ,Sakatlar Derneği olarak sizlerinde yanınızdayız, yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı çok teşekkür ederim; dedi.
HABER : A HABER AJANS ( A.U )
 
Editör: Haber Merkezi