SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI’NDAN ZİYARET
 
        Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi’nin Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği eğitim semineri için ilimize gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Başkan Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti.
 
TERMAL OTELLERİ ÇOK BEĞENDİ
 
Belediyelerin çalışmalarına ilişkin karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Afyonkarahisar’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği eğitim semineri için Afyonkarahisar’da bulunduklarını ifade eden Başkan Zeki Toçoğlu, ilimizdeki termal otellerden övgüyle söz ederek çok beğendiğini kaydetti.  Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
 
BAŞKAN ÇOBAN’I MAÇA DAVET ETTİ
 
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı Pazar günü  Sakarya’da oynanacak Sakaryaspor, Afjet Afyonspor maçına davet etti. 3. Lig, 3. Gurupta mücadele eden Afjet Afyonspor ve Sakaryaspor’un hafta sonu önemli bir karşılaşmaya çıkacağının altını çizen her iki Belediye Başkanı, centilmence bir mücadele olması temennisinde bulundular.
 
Futbolun yanı sıra Türkiye Basketbol Liginde de Afyon Belediyespor ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin aynı grupta mücadele ettiğine dikkat çeken Belediye Başkanları, sporun, barış ve kardeşlik olduğunu ifade ederek birbirlerine başarı dileklerini ilettiler. Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, konuk Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na kök boyalı kilim hediye etti.
 
Editör: Haber Merkezi