Sahte Sağlıkçılara Dikkat!

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, son günlerde Afyonkarahisar’da Sağlık Bakanlığının ve İl Sağlık Müdürlüğünün adını kullanarak yapılan dolandırıcılıklar olduğunu söyleyerek,vatandaşları uyardı.

 Yapmış olduğu yazılı açıklamada kendilerini Sağlık il müdürlüklerinden gelmiş gibi tanıtan şahıslara itibar edilmemesi gerektiğini vurgulayan Yemenici bu tür durumlarda ise hemen Emniyet güçlerine haber verilmesi gerektiğini söyledi. Yemenici Açıklamasında şunları kaydetti:

“Hemen ihbar edin”

“Şehrimizin bazı muhitlerinde, kendilerini Sağlık Bakanlığı’ndan ya da Sağlık Müdürlüğü’nden gelmiş gibi göstererek halkımızın sağlık sorunlarına çözüm bulma iddiasında olan şahısların olduğu gelen ihbarlar üzerine tespit edilmiştir. Sağlık Bakanlığı’nın ya da Sağlık Müdürlüğü’müzün böyle bir uygulama yöntemi bulunmamaktadır. Halkımızın sağlığı üzerinden menfaat sağlama niyetinde olan bu tür art niyetli kişilere karşı halkımızı uyarıyor; söz konusu şahısların vakit kaybedilmeden Emniyet Güçlerimize ihbar edilmesini tavsiye ediyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi