SAHİPATA’YA SPOR SALONU MÜJDESİ

          Afyonkarahisar Belediyesi, Mahallem Spor Yapıyor projesinin ilk etabını Akarçay kenarında hayata geçiriyor.
            Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, inşaat çalışmaları devam eden tesiste incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Çoban, Afyonkarahisar’da sporun gelişmesi adına çalışmaların hızla devam ettiğini ifade etti.
 
          Belediye Meclisi’nde de konu hakkında bilgi veren Başkan Burhanettin Çoban, salon sporlarında çeşitli turnuva ve şampiyonluklara ev sahibi olmayı hedefleyen ilimizde bu tür tesislere büyük ihtiyaç olduğuna dikkat çekti.
 
2 BİN KİŞİLİK OLACAK
 
          ‘Mahallem Spor Yapıyor’ projesi kapsamında Akarçay kenarına yapılan spor salonunun yanı sıra İzmir Yolu üzerindeki 2,5 milyon liraya mal olan spor salonun da tamamlanma aşamasında olduğunu söyleyen Başkan Burhanettin Çoban, 3 bin 700 kişilik kapasiteli bu spor salonunda  tefrişat çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
 
          Sahipata Mahallesindeki eski Hayvan Pazarının bulunduğu alana da spor salonu yapacaklarının müjdesini veren Başkan Burhanettin Çoban; “Mevcut Kapalı Spor Salonumuzun çelik çatısını ise buraya taşıyacağız. Oradaki koltuk ve taşınabilir malzemeleri de yine bu salonumuzda değerlendireceğiz. Projesini sıfırdan yapacağız.  Salonun zemini ise parke olmayacak. Zemin, futsala, voleybola ve hentbola uygun malzemeden yapılacak. Burası da 2 bin kişilik bir salon olacak. Oteller bölgesi için turnuva ve şampiyonalarda bu tür tesislere ihtiyacımız var” diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi