Şahin, Yeniden Baro Başkanı Oldu
Afyonkarahisar Barosu Olağan Genel Kurulu'nda gerçekleştirilen seçime tek aday olarak giren Turgay Şahin, yeniden baro başkanlığına seçildi.
İkbal Otel'de gerçekleşen Afyonkarahisar Barosu Olağan Genel Kurulu'nda Av. Turgay Şahin tek aday olarak katılarak yeninden baro başkanlığına seçildi. Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin görev yaptığı iki yıl boyunca avukatların sorunları ile ayrı ayrı ilgilendiğini söyledi.
Şahin, hep başkalarının haklarını savunduklarını savunan avukatların da savunulmaya ihtiyaçları olduğunu belirtti.
Şahin, verdikleri sözleri yerine getirmek için yoğun bir gayret içinde olduklarını, dergi çıkarıp kitaplar yayımladıklarını, eğitim gezileri, piknikler organize ettiklerini kaydetti.
Merkezde baro evi konusunda sonuca ulaşamadıklarını ifade eden Şahin, ilçelerde sıfırdan baro evleri inşa ettiklerini, birçoğunu da yeniden tefriş ettiklerini belirtti.
Şahin, "Avukatları ilgilendiren her türlü konuda kendimizi taraf hissettik. Bu yolda ne kimsenin hasmı ne de yandaşı olmadan mücadelemizi sonuna kadar verdik." dedi.
Yapılan Genel Kurula Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun yanı sıra, milletvekili Halil Ürün, Ahmet Toptaş, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, Afyon Kocatepe Üniversitesi(AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ve çok sayıda avukat katıldı.
 
 
Editör: Haber Merkezi