“Sahada Moral Buluyoruz”

AK Parti Afyonkarahisar teşkilatları saha çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Bugün AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve yönetimi ile birlikte Olucak Mahallesi'nde üye ziyaretine çıktı. Ev ev, kapı kapı gezen heyet sahada sıkıntının olmadığını, hatta sahaya çıktıklarında moral bulduklarını söyledi.

AK Parti Afyonkarahisar teşkilatları 2023 seçimleri öncesi saha çalışmalarına yoğunluk verdi. Genel Merkezin talimatlarıyla Afyonkarahisar'daki 100 bin üyeye tek tek ulaşacak olan AK Parti Afyonkarahisar teşkilatları, bugün Olucak Mahallesi'nde ev ziyareti yaptı. Çok sayıda ekibin katıldığı ziyaretlerde AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Koordinatörü Hüseyin Sezen, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve yönetimleri de katıldı.

“Görevden değil, gönülden çalışıyoruz”

Ziyaretler esnasında bir açıklama yapan Başkan Uluçay, “Tüm teşkilatlarımız bu işleri gönülden yapıyorlar. Bu işler görevle yapılacak işler değil. İnsanlar işini çoluğunu çocuğunu bırakıp bu ziyaretleri gerçekleştiriyorlar. Biz bu işleri görevimiz olduğu için değil, gönüllü olduğumuz için yapıyoruz. Üyelerimiz de bizim yol arkadaşlarımızdır. Onların düşünceleri, fikirleri bizim için çok önemlidir. Bize, Cumhurbaşkanımıza iletmek istedikleri talepleri dinliyor iletiyoruz. 20 yıldır AK Parti iktidarlarının en büyük özelliği de vatandaşla birebir temas etmesidir. İnşallah bugün Olucak Mahallemizdeyiz. Şehrimizin diğer tüm mahallelerinde ve ilçelerinde, köylerinde, beldelerinde ziyaret edilmedik mahalle ve sokak bırakmayacağız. Türkiye genelinde de bu çalışmaya devam ediyoruz. Bunun akabinde de yine ihtiyaç sahibi ailelerimizi ziyaretlerimiz devam edecek. Bu ziyaretlerimiz hiçbir zaman bitmeyecek. Ben burada tüm teşkilatlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim hepsine güç kuvvet versin inşallah” dedi.

“Sahada bereket var”

Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz de “Bugün il başkanımızın önderliğinde Olucak Mahallemizdeyiz. Biz Merkez İlçe olarak sahada bereket var anlayışı ile çalışıyoruz. Sahada olmak bize güç veriyor. Bu manada halkımızla bir araya geliyoruz. İl başkanımızın da bizim yanımızda olması bizlere ayrı bir güç ve destek veriyor. Bütün teşkilat mensupları olarak herkes işinden gücünden evinden fedakarlık edip inandığımız bu dava için bu yolda Cumhurbaşkanımızın liderliğinde koşturmaya devam ediyoruz. Sahada olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“Sahada moral buluyoruz”

“Sahada sıkıntı var diyenleri ben sahaya davet ediyorum” diyen Başkan Karadeniz, “Biz, gezdiğimiz yerlerde sıkıntı görmüyoruz. Belki birkaç yerde yanlış anlaşılmalar olabilir ancak o yanlış anlaşılmaları da gidermeye çalışıyoruz ama ben her zaman söylüyorum yönetimdeki arkadaşlarımız da bunu görüyor biliyorlar. Sahada bereket vardır. Sahaya çıkamayanlar saha da hizmeti olmayanlar oturdukları yerden konuşuyorlar. Sahada bir sıkıntı görmüyoruz hatta biz moral bulmak için sahaya çıkıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Video linki

https://we.tl/t-SaviM3sI2u

Editör: Haber Merkezi