Sağlık İçin Beraber Yürüdüler

Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Sağlık için "Beraber Yürüyelim" sloganı ile 3’ten 93’e her yaştan vatandaşın katılımıyla 81 ilde eş zamanlı yürüyüş gerçekleştirildi.

Etkinliğe Vali Yardımcısı Ümit Şeref Kayacan, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayp Özdemir, Gençlik ve spor İl Müdürü Nurullah Pervaneli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sağlık için "Beraber Yürüyelim" sloganı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu himayelerinde Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor il Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen yürüyüş etkinliğinde 3’ten 93’e her yaştan vatandaş sağlık için yürüdü.

81 ilde eş zamanlı yapılan yürüyüş etkinliği Kurtuluş Caddesin Müze önünde başlayarak Kurtuluş Caddesi boyunca devam ederek Zafer Meydanında son buldu.

Etkinlik sonunda konuşan Vali Yardımcısı Ümit Şeref Kayacan: “Hayatımızın her alanında hareket olmalı. Sağlık için günde 15 dakika da olsa yürümeliyiz. Tüm Türkiye’de eş zamanlı yapılan etkinliğin farkındalık oluşturmasını diliyor, etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi