SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEK OKULU’NDA SEMİNERİ

Kişisel Gelişim Seminerleri bireye ve topluma pozitif katkılar sağlamaktadır. Öğrencinin ya da meslek hayatının önemli konularından birisi; hedefin sağlıklı bir şekilde belirlenmesi, o yönde mesafe alınabilmesidir. Bu hususta kişinin önünde çeşitli kaynaklardan beslenen bir dizi belirsizlikler bulunmaktadır. Konunun akademik açıdan değerlendirilebilmesi için Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu'nda 20 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 13.30'da  Quantimist Yöntemle Hedef Belirleme başlıklı bir seminer düzenlenecektir.

Moderatörlüğünü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Öğ. Grv. Yusuf Akdemir gerçekleştirileceği Kişisel Gelişim Semineri; Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Turan Akkoyun tarafından sunulacaktır.

Kişisel gelişim Seminerleri çerçevesinde ele alınan Quantum yöntemi, bireyin önüne çıkan belirsizliklerin kaynağı ne olursa olsun, fırsata dönüştürülerek sağlık, huzur, başarı ve mutluluğu sağlamayı amaçlamaktadır. Seminerin sağlık sektörü kervanına dahil olacak, haliyle her an toplumun çok farklı kesimlerine hizmet verecek bireylerin belirli, tutarlı bir şekilde hayat mücadelesine katkı yapması amaçlanıyor.
 
Editör: Haber Merkezi